Στο MAMACITA το ethnic food γίνεται πιο casual από ποτέ

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Ιουνίου 2024
Στο MAMACITA το ethnic food γίνεται πιο casual από ποτέ

Το MAMACITA είναι το μέρος όπου το ethnic food γίνεται fast casual dining εμπειρία, ένα νοερό ταξίδι μέχρι το Ακαπούλκο, την Τιχουάνα και τη Γουαδαλαχάρα. Αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό, tacos και margaritas μπλέκονται σε έναν πολύχρωμο σουρεαλιστικό κόσμο που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τις μεξικάνικες φιέστες της Dia de los Muertos. Το MAMACITA δεν προσφέρει μόνο το καλύτερο ethnic mexican φαγητό. Είναι πρωτίστως το μέρος για signature ποτά, για συναντήσεις με φίλους και για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων.

MAMACITA μεξικάνικο φαγητό τάκος

Ένα υβριδικό concept για πολλαπλά κοινά

Από brunch και μεξικάνικα burger μέχρι margaritas και signature cocktails, το MAMACITA διαθέτει διευρυμένο προϊοντικό μείγμα που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά και καλύπτει σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας. Άλλωστε, στο bar συντελείται η μετάβαση από το φαγητό στη διασκέδαση και από τη μέρα στη νύχτα. Η πρόταση του MAMACITA έρχεται να δημιουργήσει μία ξεχωριστή κατηγορία, ένα υβριδικό μοντέλο λειτουργίας που συνδυάζει φαγητό, ποτό και διασκέδαση στον ίδιο χώρο!

Η προσφορά αλκοόλ στο προϊοντικό μείγμα καθιστά την πρόταση του MAMACITA εξαιρετικά ελκυστική, καθώς αποτελεί μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων. Το MAMACITA οικειοποιείται τη διαχρονική κατηγορία του ethnic – Mexican food, που κινείται με σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης και έχει ευρεία αποδοχή σε παγκόσμιο επίπεδο.

MAMACITA κοκτέιλ ποτά

Η #1 τάση του fast casual ethnic

Επιλέγοντας το MAMACITA, ο franchisee γίνεται μέρος ενός οργανωμένου δικτύου που του προσφέρει ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο με μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

• Δημοφιλές και διαχρονικό concept με βάση το ethnic Mexican food.
• Υβριδικό μοντέλο λειτουργίας που συνδυάζει φαγητό, ποτό και διασκέδαση στον ίδιο χώρο.
• Πολλαπλές πηγές εσόδων, μέσω sit-in, take away και delivery.
• Οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών.
• Δοκιμασμένο και αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο με υψηλά περιθώρια κέρδους, ευέλικτο στις διακυμάνσεις της ζήτησης, σε μια αγορά με θετικές προοπτικές ανάπτυξης.
• Παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, εκπαιδευμένο προσωπικό και ενιαία εταιρική εικόνα.
• Events και διάδραση που ενισχύουν τον fun & sharing χαρακτήρα του concept και αυξάνουν το μερίδιο αγοράς.

Το MAMACITA υλοποιεί πλάνο επιλεκτικής ανάπτυξης σε περιοχές υψηλής και διαχρονικής δυναμικής σε Αθήνα, περιφέρεια, τουριστικές αγορές και εξωτερικό

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAMACITA