Στο INVOID Massage & Spa το μασάζ γίνεται τρόπος ζωής

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Νοεμβρίου 2023
Στο INVOID Massage & Spa το μασάζ γίνεται τρόπος ζωής

Στο INVOID Massage & Spa το massage και το spa δεν είναι απλά μια στιγμή χαλάρωσης για τον πελάτη, αλλά τρόπος ζωής. Στη σημερινούς γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, το massage και το spa σε εβδομαδιαία βάση μπορούν αν αποφέρουν πολλά και σημαντικά οφέλη για τον πελάτη δίνοντάς του χαλάρωση για να αφήσει πίσω την κούραση της προηγούμενης εβδομάδας και να μπει δυναμικά στη νέα.

Το INVOID Massage & Spa εκπαιδεύουν τους πελάτες τους ώστε να καταλάβουν τις ευεργετικές ιδιότητες του massage και να το εντάξουν στην καθημερινότητά τους. Τους προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην προώθηση συνδυαστικών υπηρεσιών και την άνοδο της μέσης απόδειξης. Στο INVOID Massage & Spa οι υπηρεσίες και τα είδη του massage γίνονται με βάση τις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Επιχειρηματική πρόταση σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιομηχανία

Το INVOID Massage & Spa αποτελεί μια πλήρη και ελκυστική επιχειρηματική πρόταση μέσω της οποίας ο franchisee έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση καινοτομώντας στο χώρο του wellness.

Πρόκειται για ένα concept το οποίο:

  • Διαθέτει ένα πολυσυλλεκτικό κοινό που οδηγεί στην παρουσία μιας ευρείας γκάμας πελατολογίου.
  • Πρόκειται για παροχή υπηρεσιών, επομένως έχει χαμηλό κόστος αναλώσιμων.
  • Προωθεί τις συνδυαστικές υπηρεσίες όπως και τα πακέτα για παρέες ή ζευγάρια και πακέτα ειδικών περιστάσεων πχ. bachelor/bachelorette. Ο επισκέπτης ή μια ομάδα επισκεπτών μπορούν να απολαύσουν ένα συνδυασμό υπηρεσιών ευεξίας με μια μόνο επίσκεψη, αυξάνοντας έτσι τη μέση απόδειξη.
  • Λειτουργεί από τις 13:00 μέχρι 21:00, που σημαίνει ότι ο franchisee δεν χρειάζεται να είναι μόνιμα στην επιχείρησή του, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
  • Διαθέτει ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand name, επομένως ο franchisee ξεκινάει την επιχείρησή του με ένα ήδη δομημένο ιστορικό πελατολογίου.
  • Παρέχει στον πελάτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.
  • Παρέχει στον συνεργάτη franchisee όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά η επιχείρησή του και παράλληλα να διατηρηθεί η ενιαία εικόνα του INVOID Massage & Spa.
  • Στηρίζει τον συνεργάτη από την αρχή της συνεργασίας τους αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

INVOID MASSAGE & SPA