Στο δίκτυο OK! Anytime Markets απονέμεται το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISOR SOCIAL RESPONSIBILITY στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Ιουνίου 2024
Στο δίκτυο OK! Anytime Markets απονέμεται το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISOR SOCIAL RESPONSIBILITY στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024

Το δίκτυο OK! Anytime Markets τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISOR SOCIAL RESPONSIBILITY στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024. Με τη βράβευση αυτή αναγνωρίζεται η εξαιρετική συνεισφορά του δικτύου στο franchising, και ιδιαίτερα στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, καθώς και η συμβολή του στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Το δίκτυο franchise OK! Anytime Markets, στους ιδιαίτερους καιρούς που βιώνουμε, έδειξε ανθρώπινο πρόσωπο, υλοποιώντας με συνέπεια καινοτόμες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι οποίες αναδεικνύουν τη συνεισφορά του και την ανταπόκρισή του στις κοινωνικές προκλήσεις κι ευαισθησίες του σήμερα. Το βραβείο FRANCHISOR SOCIAL RESPONSIBILITY απονέμεται στο σύστημα franchise OK! Anytime Markets καθώς:

• Οργανώνει βοηθητικές δράσεις και περιβαλλοντικές ενέργειες.
• Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις τοπικές κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται.
• Αναγνωρίζει την ευθύνη που του αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
• Προσφέρει εργαλεία αναγνωρισιμότητας και ταχύτερης διείσδυσης των franchisees, ενισχύοντας την ελκυστικότητα του συστήματος franchise.

Τέλος, τέτοιες δράσεις ενισχύουν την αξιοπιστία των συστημάτων franchise στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα οικοδομούν μια κουλτούρα υπευθυνότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI