Στο δίκτυο Curves το βραβείο GOLD WINNER FITNESS FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουνίου 2024
Στο δίκτυο Curves το βραβείο GOLD WINNER FITNESS FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS!

Το δίκτυο Curves τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER FITNESS FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024, για την εξαιρετική συνεισφορά του στον χώρο του franchising, και ιδιαίτερα στον κλάδο της ευεξίας, καθώς και για τη συμβολή του στην εφαρμογή καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων συνεργασίας.

Η δέσμευση του δικτύου Curves στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές που έχει εφαρμόσει, έχουν αναδιατάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στον χώρο της ευεξίας και του fitness. Οι πρακτικές αυτές περιλαμβάνουν:

• Αφοσιωμένες ομάδες λειτουργίας, marketing και εκπαίδευσης του δικτύου, που καλύπτουν όλους τους τομείς και υποστηρίζουν τον franchisee σε όλες τις φάσεις.
• Καινοτόμα προγράμματα, με τα οποία το δίκτυο αναβάθμισε συνολικά την προσφορά αξίας προς τον καταναλωτή.
• Ποιοτικές υπηρεσίες και τεχνολογίες αιχμής, σε μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση που επανακαθορίζει συνολικά την αγορά ομορφιάς και ευεξίας.

Η ανάδειξη του δικτύου Curves ως GOLD WINNER FITNESS FRANCHISE 2024 επιβραβεύει την αφοσίωση της εταιρείας στη συνεπή και συνεχή εξέλιξη του concept και του επιχειρηματικού της μοντέλου, εφοδιάζοντας τους συνεργάτες με τις απαραίτητες δεξιότητες για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CURVES