Στο Beauty Free Spot το βραβείο GOLD WINNER PERSONAL CARE FRANCHISE 2024

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουνίου 2024
Στο Beauty Free Spot το βραβείο GOLD WINNER PERSONAL CARE FRANCHISE 2024

Τη διάκριση του GOLD WINNER PERSONAL CARE FRANCHISE 2024 απέσπασε φέτος το δίκτυο Beauty Free Spot στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS.

Η επιτροπή αξιολόγησης και επιλογής απένειμε το εν λόγω βραβείο, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική συνεισφορά του στο franchising και ιδιαίτερα στον χώρο της ομορφιάς, καθώς και τη συμβολή του στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Σε έναν κλάδο που παρουσιάζει δυναμική αναδιάταξη μεριδίων και έντονο ανταγωνισμό, το Beauty Free Spot αποτελεί ένα καινοτόμο concept και μια ιδανική επενδυτική πρόταση στην κατηγορία του, κυρίως για μικρές περιοχές τουριστικού χαρακτήρα.

Στο επίκεντρο του Beauty Free Spot ο καταναλωτής και οι ανάγκες του

Με τον καταναλωτή στο επίκεντρο έχει δημιουργηθεί το concept των BEAUTY FREE του πολυχώρου ομορφιάς που αφορά την αγορά των καλλυντικών και ειδών προσωπικής περιποίησης.

Ως μέλος του ομίλου GBG, με εμπειρία από το 1975 και ηγετική θέση στον χώρο της ομορφιάς, εκείνο που διαφοροποιεί το BEAUTY FREE είναι το στήσιμο των ραφιών του, η καθετοποίηση ανά κατηγορίες και η ποικιλία των προϊόντων του.

Ξεχωρίζει για τις χαμηλές τιμές του, τις συνεχόμενες προσφορές και τα δώρα του, την προσιτή πολυτέλεια που παρέχει, καθώς και τη μακροχρόνια σχέση με το πελατειακό του κοινό.

Beauty Free Spot βραβείο

Ελκυστική επιλογή για franchise σε τουριστικούς προορισμούς και Κύπρο

Στοιχείο ελκυστικό για την επενδυτική του πρόταση franchise, καθώς αξιοποιεί κάθετες συμφωνίες, οικονομίες κλίμακας, ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης, με εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και δομή κερδοφορίας για τον συνεργάτη. Είναι ιδανικό concept για τουριστικούς προορισμούς και για την Κύπρο.

Το Beauty Free Spot εφαρμόζει πρακτικές που αφορούν:

• Εξατομικευμένες υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας που δίνουν άμεσες λύσεις στις ανάγκες του καταναλωτή.

• Ένα επιχειρηματικό μοντέλο που υποστηρίζει τον franchisee, διασφαλίζοντας το μεικτό κέρδος και μεγιστοποιώντας παράλληλα την απόδοση της επιχείρησής του.

• Αποδεδειγμένη ικανότητα υποστήριξης των νέων franchisees, σε όλες τις πτυχές των επιχειρηματικών λειτουργιών.

• Προσαρμοστικότητα, διαφοροποίηση και μοναδικότητα του ανταγωνιστικού concept για τις τουριστικές περιοχές.

Η στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία εξασφαλίζει μεγάλη κυκλοφοριακή ταχύτητα σε κάθε κατάστημα franchise, διατηρώντας έτσι μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση με μηδενικό ρίσκο αποθεματοποίησης. Ταυτόχρονα, η υψηλή κερδοφορία επιτρέπει την απόσβεση της επένδυσης σας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BEAUTY FREE SPOT