Στην Παλλήνη το επόμενο beauty lounge του Nails 4 You

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτωβρίου 2020
Στην Παλλήνη το επόμενο beauty lounge του Nails 4 You

H Παλλήνη είναι η νέα περιοχή της Αττικής που θα υποδεχτεί το επόμενο κατάστημα franchise Nails 4 You. Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2020 το κατάστημα της Παλλήνης θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό.

Το Nails 4 You με την συμβολή της THE FRANCHISE CO. , συνεχίζει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη καθώς σύντομα και άλλα νέα καταστήματα franchise πρόκειται να ανοίξουν.

5a96837125

Συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ–πεντικιούρ και αποτρίχωσης, τα Nails 4 You αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της. Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά.

Νέα σημεία υψηλής εμπορικότητας διαθέσιμα για τους υποψήφιους franchisees

Το Νο1 beauty lounge στην αγορά του franchising σημειώνει έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, καθώς μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια το δίκτυό του έχει αγγίξει τα 15 σημεία. Αυτή τη στιγμή, και προφανώς για λίγο ακόμα, πολλά κεντρικά και κομβικά σημεία παραμένουν διαθέσιμα για τους υποψήφιους franchisees. Σημεία που εξασφαλίζουν σιγουριά και δυνατότητες ανάπτυξης στους υποψήφιους συνεργάτες του δικτύου.

5782c20c54

Η πρόταση franchise Nails 4 You αποτελεί μία ανερχόμενη δύναμη στον κλάδο της προσωπικής φροντίδας, στην κατηγορία των υπηρεσιών ομορφιάς και στην περιποίηση των άκρων ειδικότερα. Η δυναμική του οφείλεται στο γεγονός ότι έχει συνδέσει το brand name του με την αισθητική, την ομορφιά, την περιποίηση, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία. Οι αξίες που το έχουν φέρει πρώτο στις προτιμήσεις των γυναικών είναι:

  • Η καθαριότητα, η πλήρης απολύμανση και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής
  • Η αδιαμφησβήτητη ποιότητα των προϊόντων τους, που εξασφαλίζει την καλύτερη εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα για την πελάτισσα
  • Η εξυπηρέτηση με ταχύτητα και ποιότητα
  • Η συνεχής εκπαίδευση στις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδανικά σημεία για ένα νέο κατάστημα Nails 4 You θεωρούνται οι δρόμοι γύρω από και υψηλής εμπορικότητας δρόμους, γεγονός που ρίχνει ακόμα περισσότερο το κόστος της αρχικής επένδυσης για τον franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU