Στην Καλλιθέα το πρώτο κατάστημα νέου τύπου του Hans & Gretel

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Ιουλίου 2020
Στην Καλλιθέα το πρώτο κατάστημα νέου τύπου του Hans & Gretel

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στην Καλλιθέα, άνοιξαν οι πόρτες του πρώτου καταστήματος νέου τύπου που λανσάρει η επιτυχημένη αλυσίδα franchise Hans & Gretel. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το 15ο που προστίθεται στο παραμυθένιο… δίκτυο.

Η μαγεία συνεχίζει να εξαπλώνεται…

hans_gretel_franchise_kallithea_opening

Η νέα επιχειρηματική πρόταση του Hans & Gretel, που προβλέπει έναν νέο τύπο καταστήματος που ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες και τη ζήτηση της αγοράς. Η αρχική επένδυση της νέας πρότασης franchise Hans & Gretel ξεκινά από τα 70.000 ευρώ, ενώ το format αναπτύσσεται σε ακίνητα 30-50 τ.μ.

Ο νέος τύπος καταστήματος σχεδιάστηκε για να αξιοποιήσει τη δυναμική δρόμων υψηλής εμπορικότητας με χαμηλότερα λειτουργικά κόστη και μικρότερες ανάγκες σε προσωπικό. Επιπροσθέτως, μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά σε επιλεγμένες περιφερειακές περιοχές, αποτελώντας μέρος της καθημερινής διαδρομής και συνήθεια του καταναλωτικού κοινού, εξυπηρετώντας κυρίως με take-away.

hans & gretel franchise

Γιατί να ανοίξω το δικό μου Hans & Gretel;

Το Hans & Gretel είναι το πιο επιτυχημένο θεματικό concept της ελληνικής αγοράς, που ζωντανεύει το παραμύθι των αδερφών Grimm και προσφέρει απλόχερα μαγεία και παραμυθένιες γεύσεις σε μικρούς και μεγάλους. Τι προσφέρει όμως ειδικά στους franchisees τους;

  • Ένα διαφοροποιημένο concept. Με έντονα διαδραστικό χαρακτήρα το μοναδικό θεματικό κατάστημα  δημιουργεί μια νέα κατηγορία, εξελίσσεται συνεχώς και ταιριάζει σε κάθε εποχή.
  • Δεν αντιγράφεται! Διαθέτει συγκεκριμένο θεματικό χαρακτήρα, σαφώς προσδιορισμένο από το παραμύθι Hans & Gretel.
  • Πολλαπλούς τύπους καταστημάτων
  • Ένα παραμυθένιο product mix. Το Hans & Gretel προσφέρει τα πιο ξεχωριστά και value for money γλυκίσματα από κάθε γωνιά του πλανήτη.
  • Ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών. Παρέχει προϊοντικό μείγμα υλικών για πολλαπλές «συνταγές» και λύσεις, πρωτότυπο packaging, που εισάγει την επιχείρηση και στην κατηγορία του δώρου, μηχανισμούς marketing και τον σχεδιασμό θεματικών campaigns.
  • Αποκλειστικές συνεργασίες με πιστοποιημένους προμηθευτές και την καθετοποιημένη παραγωγή παγωτού και μείγματος chimney cake.
  • Κερδοφορία. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός, το πλούσιο προϊοντικό μείγμα υψηλής κερδοφορίας και κυκλοφορικής ταχύτητας, τα πολλαπλά profit centers, η ευέλικτη αρχιτεκτονική τιμών, τα μαγευτικά… περιθώρια κέρδους και οι χαμηλές λειτουργικές δαπάνες συνθέτουν ένα κερδοφόρο concept που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην αγορά!

Για το δικό σου Hans & Gretel, πάτησε εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL