Στην Αυστραλία δεύτερο κατάστημα για τη Mikel

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Φεβρουαρίου 2020
Στην Αυστραλία δεύτερο κατάστημα για τη Mikel

«Ξανά στην άλλη άκρη της γης» – Η Mikel επεκτείνει ακόμα περισσότερο το διεθνές δίκτυό της με το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία στις 2 Φεβρουαρίου του 2020.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους, το 2008, τα Mikel αναπτύσσονται σε κάθε γωνιά της γης. Από την Ελλάδα μέχρι την Αμερική και στην Αυστραλία, ενώνουν όλον τον κόσμο σε ένα διαδραστικό στέκι συνάντησης, ανταλλαγής ιδεών και καθημερινής απόλαυσης. Με ισχυρή παρουσία και στις 5 ηπείρους και πολλά, ακόμη, καταστήματα να βρίσκονται υπό κατασκευή, σήμερα η εταιρεία Mikel διαθέτει ένα δυναμικό δίκτυο με πάνω από 190 καταστήματα παγκοσμίως.

Η Mikel Coffee Company επένδυσε όλα αυτά τα χρόνια ώστε να δημιουργήσει μία ισχυρή πρόταση σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, στην εξυπηρέτηση αλλά και στην δημιουργία ενός ξεχωριστού και οικείου περιβάλλοντος για τους πελάτες της. «Εξελίσσουμε διαρκώς την ποιότητα και την ποικιλία των καφέδων και των ροφημάτων, έχοντας επενδύσει στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Η εταιρεία αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα θέλω των καταναλωτών με συνεχείς έρευνες και προσαρμόζεται σε αυτά, ώστε η επίσκεψη των πελατών μας στα καταστήματα να αποτελεί εμπειρία για τον ίδιο», μας εξηγούν στελέχη από το τμήμα marketing της MIKEL, σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο FRANCHISE SUCCESS 68, για το αφιέρωμα «Καφές & Franchising.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MIKEL