Η πρόταση μετασχηματισμού του Stegno δημιουργεί αξιοπιστία και σιγουριά

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιανουαρίου 2023
Η πρόταση μετασχηματισμού του Stegno δημιουργεί αξιοπιστία και σιγουριά

Το Stegno βρίσκεται σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης, με το δίκτυο franchise να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια ευέλικτη πρόταση, που συμπεριλαμβάνει το μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος μετασχηματισμού, όπου δίνεται η δυνατότητα στον συνεργάτη να αγοράσει ένα κατάστημα που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία και με μικρής κλίμακας παρεμβάσεις να το προσαρμόσει στα νέα επιχειρηματικά δεδομένα.

Ειδικότερα, με το πρόγραμμα μετασχηματισμού, οι franchisees επιτυγχάνουν να ενταχθούν στην ομάδα του Stegno με το κατάστημα πρακτικά να μην κλείνει ούτε μια ημέρα, ενώ η αλλαγή της ταμπέλας οδηγεί αυτόματα σε αύξηση των πωλήσεων από 30 έως και 100%. Αυτό σημαίνει ότι το νέο κατάστημα ανοίγει με το ήδη υπάρχον πελατολόγιο το οποίο διαρκώς ανανεώνεται, κάτι που δημιουργεί στον συνεργάτη αυξημένο το αίσθημα της ασφάλειας.

stegno

Η franchisee του καταστήματος στο Χαλάνδρι, Μαρία Λιανοπούλου, αναφέρει σχετικά: «Ο μετασχηματισμός μιας υπάρχουσας επιχείρησης με το ίδιο αντικείμενο και έτοιμο πελατολόγιο μου δημιούργησε ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Το γεγονός ότι δεν ξεκίνησα από το μηδέν αποτέλεσε σημαντικό βήμα για να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση», για να συμπληρώσει πως: «Η θετική ανταπόκριση στην επωνυμία της επιχείρησης, αποτελεί κίνητρο στο να συνεχίσουμε».

Η οικογένεια του Stegno

Βασικό συστατικό της επιτυχίας του Stegno αποτελεί ο  ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της επιχείρησης, που δεν μένει μόνο στη σχέση με τους πελάτες, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις γερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες, δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη οικογένεια. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει στον franchisee από την πρώτη στιγμή όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειάζεται και τον συμβουλεύει κατάλληλα ώστε να πάρει τις σωστές αποφάσεις για τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα.

STEGNO Family Friendly Franchise

Ο Γιάννης Χίνος, Διευθύνων Σύμβουλος του Stegno, τονίζει σχετικά με την υποστήριξη που δίνεται στους franchisees: «Αναζητούμε συνεργάτες που θέλουν να χτίσουν τη δική τους επιχείρηση με προσωπική εργασία, γνώση και υπευθυνότητα. Μέσα από τη δουλειά, να βελτιώνουν σταδιακά την κερδοφορία τους, να κατακτούν συνεχώς νέο πελατολόγιο, διαμορφώνοντας ένα σταθερό έσοδο για την οικογένειά τους. Εμείς, σε όλη αυτή την προσπάθεια θα είμαστε δίπλα τους από την πρώτη μέρα, προκειμένου να τους μεταφέρουμε τα μικρά ή μεγάλα μυστικά μας».

Το δίκτυο Stegno τιμήθηκε με το βραβείο «Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ο franchisee, όντας μέλος του Stegno, μπορεί να επιτύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO