Stegno: Δίπλα στον franchisee για το νέο του ξεκίνημα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκεμβρίου 2022
Stegno: Δίπλα στον franchisee για το νέο του ξεκίνημα

Το Stegno, στην πορεία της ανάπτυξής του, εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα αναγνωρίζοντας παράλληλα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο franchisee στο νέο του ξεκίνημα. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει στον συνεργάτη από την πρώτη στιγμή όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειάζεται και τον συμβουλεύει κατάλληλα ώστε να πάρει τις σωστές αποφάσεις για τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η Μαρία Λιανοπούλου, franchisee στο Χαλάνδρι, αν και προερχόμενη από διαφορετικό κλάδο δραστηριότητας, αναγνώρισε στο Stegno την επιχειρηματική πρόταση που μπορεί να της αλλάξει τη ζωή και σχεδιάζει ήδη το επόμενο βήμα, την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία. «Το δίκτυο Stegno, μου προσέφερε εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη σε ένα αντικείμενο που δεν είχα εμπειρία, ενώ το κατάστημα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει μέσα σε μόλις δύο μήνες», αναφέρει και συνεχίζει: «Η συνεργασία μου με την εταιρεία έως τώρα δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί άψογη και υποδειγματική. Με εφοδίασε πλήρως με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και άριστες συμβουλές μάρκετινγκ. Μου δημιούργησε σιγουριά και μου έδωσε τη δυνατότητα τεχνογνωσίας σε έναν άγνωστο για εμένα χώρο».

Οσο αναφορά τα μελλοντικά της σχέδια, η κα Λιανοπούλου τονίζει πως: «Η επανεπένδυση σε άλλο ένα κατάστημα Stegno βρίσκεται ήδη στα άμεσα σχέδιά μου, καθώς στα Stegno εντόπισα την ασφάλεια που χρειάζεται για την διεύρυνση της επιχείρησής μου. Θα πρότεινα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε κάποιον να γίνει μέρος της ομάδας του Stegno, καθώς έχω εμπιστοσύνη στο δίκτυο και σε όλη την ομάδα».

stegno

Με πολλαπλούς τύπους καταστημάτων το Stegno προσαρμόζεται στις ανάγκες του franchisee

Η επιχειρηματική πρόταση του Stegno διαθέτει πολλαπλούς διαφορετικούς τύπους καταστημάτων ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του franchisee αλλά και της τοπικής αγοράς. Ο πρώτος τύπος καταστήματος είναι το Full Shop και ουσιαστικά παρέχει όλες τις υπηρεσίες που διαθέτει το Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι.

Ο δεύτερος ονομάζεται  SAT και διαθέτει τις υπηρεσίες της επεξεργασίας με το νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα λειτουργεί και ως πρατήριο, συλλέγοντας τα ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα, προκειμένου να μεταφερθούν σε Full Shop Stegno. Τέλος  ο Laundry τύπος είναι το professional μοντέλο των Stegno. Αφορά μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Επιπλέον, τα Laundry λειτουργούν και ως SAT.

Το Stegno με περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, χαρακτηρίζεται από το δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και το δομημένο σύστημα franchise που έχει αναπτύξει. Προσφέρει έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες – franchisees να δραστηριοποιηθούν σε μια αγορά με σταθερή και αυξανόμενη ζήτηση.

Η αλυσίδα Stegno τιμήθηκε με το βραβείο «Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO