Στα Stegno φροντίζουν τα ρούχα των πιστών πελατών τους

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρτίου 2020
Στα Stegno φροντίζουν τα ρούχα των πιστών πελατών τους

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, τα πιστοποιημένα και καινοτόμα προϊόντα καθαρισμού και πάνω απ’ όλα η προσήλωση των ανθρώπων του Stegno στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, οδήγησαν στη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας καταστημάτων φροντίδας των ρούχων, που κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων καταναλωτών.

stegno-franchise-5

Η «μετάβαση» του Stegno στο νερό

Η αλυσίδα, που ξεκίνησε με βασικό αντικείμενο το στεγνό καθάρισμα, δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί τις νέες δυνατότητες που της δίνει η τεχνολογία για να μεταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα στην επεξεργασία νερού. Αυτή η στρατηγική επιλογή ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες ανάγκες της αγοράς αλλά και την αλλαγή του dress code. Πριν από 25 με 30 χρόνια, το 80% των ρούχων που έφταναν στο καθαριστήριο απαιτούσαν  στεγνό καθάρισμα, αυτή τη στιγμή το ποσοστό αυτό έχει ανατραπεί, καθώς το 65% των ρούχων χρειάζονται επεξεργασία με νερό.

Η «μυρωδιά» του Stegno

Τη φρεσκάδα που προσφέρει στα ρούχα το νερό συμπληρώνει το μαλακτικό του Stegno, το μοναδικό στον κόσμο με μικροκάψουλα που σκάει μέσα στο στεγνωτήριο, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα και ένα μοναδικό άρωμα, που έχει ταυτιστεί με το Stegno.

stegno-franchise-6

Τα ρούχα κάθε πελάτη ξεχωριστά

Απαράβατος κανόνας στα Stegno είναι η επεξεργασία των ρούχων κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για τον λόγο αυτό τα καταστήματα διαθέτουν πολλά μικρά πλυντήρια.

Σιδέρωμα μόνο στο χέρι

Η έμφαση στην ποιότητα αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στα Stegno την υπόθεση σιδέρωμα. Τα ρούχα στα καταστήματα του δικτύου Stegno σιδερώνονται όλα στο χέρι. Τα σίδερα, που χρησιμοποιούν, έχουν ειδική επίστρωση από πλαστικό που δεν καίει τα υφάσματα. Οι πρέσσες και οι πουκαμισιέρες που γυαλίζουν και ξεχειλώνουν τα ρούχα  δεν έχουν καμία θέση στον εξοπλισμό των Stegno.

«Αποφασίσαμε στρατηγικά ότι δεν θα μπούμε σε αυτή τη λογική και προτιμάμε να έχουμε λίγο ακριβότερο πουκάμισο και να ξέρει ο καταναλωτής ότι θα μπορούμε να φροντίζουμε το πουκάμισό του για χρόνια», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του Stegno, Γιάννης Χίνος.

stegno-franchising

Μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη μεγάλη διαφορά

Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι που κάνει ένα brand μοναδικό, και στα Stegno το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Το διευρυμένο ωράριο, η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η έντιμη σχέση ποιότητας-τιμής αλλά και η customized επικοινωνία με τους πελάτες είναι επίσης κάποια στοιχεία που δημιουργούν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες.

Ο franchisee των Stegno επενδύσει σε ένα ισχυρό brand στην αγορά των καθαριστηρίων και αποκτά πρόσβαση σε μια ήδη έτοιμη πελατεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ένα νέο Stegno κάνει εγκαίνια, οι πελάτες του σχολιάζουν: «Επιτέλους ήρθατε και στη δική μας περιοχή»!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO