Στα JOIN Juice Bars οι πελάτες έχουν ταυτότητα και ακούν στο όνομα JOINERS!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Ιουλίου 2020
Στα JOIN Juice Bars οι πελάτες έχουν ταυτότητα και ακούν στο όνομα JOINERS!

Στα JOIN Juice Bars το wellness γίνεται φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Πρόκειται για τη φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής των Joiners, του πιστού πελατειακού κοινού του JOIN που υιοθετεί έναν νέο πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής, επιζητώντας να αναβαθμίσει ποιοτικά την καθημερινότητα, την ψυχολογία και τις σχέσεις του.

join juice bar franchise

Στηρίζοντας την επιλογή της ομάδας των Joiners, η οποία συνεχώς μεγαλώνει, για μια καλύτερη ζωή, υγεία και διατροφή, τα JOIN Juice Bars δημιουργούν κοινότητες πιστών πελατών του brand. Το wellness είναι η τάση που έγινε στάση ζωής. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Έλληνες υιοθετούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

join juice bar franchise joiners

Το JOIN είναι το spot για το πρωί, το μεσημέρι και νωρίς το βράδυ, όπου οι λάτρεις της υγιεινής διατροφής θα βρουν αυτό που ζητούν. Ένα σύνολο ετερόκλητων ανθρώπων περνά καθημερινά την πόρτα των JOIN juice bars για ένα boost ενέργειας πριν τη δουλειά ή το γυμναστήριο, για να «αράξει» στους άνετους πάγκους και να μελετήσει ή να προχωρήσει κάποιο project σ’ έναν χαλαρό και computer friendly χώρο.

join juice bar franchise 2

Join the… JOIN!

«Τα Join απευθύνονται στους λάτρεις της ζωής. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αλλά η καλή διάθεση και η θέληση να ξεζουμίσεις… όλα όσα μπορεί να σου δώσει η ζωή. Κάπως έτσι τα Join απέκτησαν φανατικό κοινό, ξεκινώντας στη Θεσσαλονίκη το 2015. Το δίκτυο μας πλέον έχει 6 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και ένα στο Κέντρο της Αθήνας. Βασικός μας στόχος είναι να μεταδώσουμε τη φιλοσοφία μας σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Ψάχνουμε συμπαίκτες σε αυτό. Όσο περισσότερα μυαλά μαζευόμαστε, τόσο γρηγορότερα θα φτάσουμε στον στόχο μας», αναφέρει στο Franchise Success ο ιδρυτής των JOIN, Γιώργος Μητράκος.

join juice bar franchise 5

Μπαίνοντας την ομάδα του JOIN, ο franchisee επενδύει στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία του wellness ενώ απευθύνεται σε ένα κοινό που συνεχώς ανανεώνεται, ενισχύοντας και εξασφαλίζοντας την κερδοφορία της επιχείρησής του.

Νέοι, επαγγελματίες, δραστήριοι, δυναμικοί, που ασπάζονται τη φιλοσοφία των Join και έχουν τη διάθεση να την υποστηρίξουν και να την εξαπλώσουν είναι οι άνθρωποι που περιμένουν να δεχτούν στην οικογένειά τους τα JOIN.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με την πρόταση franchise Join, πάτησε εδώ .

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

JOIN