Στα JOIN juice bar δεν πας μόνο για τους απίστευτους χυμούς του…

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 06 Αυγούστου 2020
Στα JOIN juice bar δεν πας μόνο για τους απίστευτους χυμούς του…

Τα JOIN juice bar απευθύνονται στους λάτρεις της ζωής προσφέροντάς τους υγιεινά, ολόφρεσκα – με όλη τη σημασία της λέξεως – και νόστιμα προϊόντα αλλά και μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης.

Τα καταστήματα της αλυσίδας franchise JOIN διαθέτουν μεγάλους και άνετους χώρους με cool διακόσμηση και μουσική, που ξεχειλίζουν θετική ενέργεια και καλούν τους πελάτες τους να περάσουν καλά σε κάθε επίσκεψή τους…

join juice bar franchising

Η ομάδα του JOIN ήταν μία από τις πρώτες στην ελληνική αγορά που πίστεψε και επένδυσε στην έννοια του wellness. Μπορεί κάποιοι στην αρχή να πίστεψαν ότι επρόκειτο για μια παροδική τάση, αλλά η αύξηση της ζήτησης για healthy επιλογές, απέδειξε ότι η τάση έγινε στάση ζωής. Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αναζητούν έναν διαφορετικό, πιο υγιεινό τρόπο ζωής και μάλιστα ακόμη εντονότερα στην μετά την πανδημία εποχή.

Κάπως έτσι τα JOIN εξελίχθηκαν σε στέκι όπου θα δει κανείς άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους χυμό, snack ή ελαφρύ γεύμα.

join juice bar franchise 2

«Το μεγαλύτερο ποσοστό της πελατείας μας είναι γυναίκες, γύρω στο 60%. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες προσέχουν περισσότερο τη διατροφή τους. Επίσης, στα καταστήματα μας νιώθουν άνετα να έρθουν ντυμένες χαλαρά, κάτι που δεν συμβαίνει σε πολλά καταστήματα. Επίσης, έχουμε περισσότερο νέο κόσμο. Η πλειοψηφία των πελατών μας ανήκει στις ηλικίες 15-35. Είναι άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και παραμένουν πιστοί σε αυτόν. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας στα μαγαζιά μας. Είναι εκπληκτικό το πάντρεμα των ηλικιών μέσα σε κατάστημα JOIN», αναφέρει στο Franchise Success, ο ιδρυτής του JOIN Γιώργος Μητράκος.

join juice bar franchise 5

Στα JOIN juice bar θα δει κανείς φοιτητές να μελετούν αλλά και εργαζόμενους να προχωρούν κάποιο project καθώς οι χώροι τους είναι απολύτως computer friendly. Θα δει, επίσης, εργαζόμενους που κάνουν διάλλειμα από τη δουλειά τους, ανθρώπους που έχουν βγει για τα ψώνια τους αλλά και γυμναστηριακούς τύπους που θέλουν ένα boost ενέργειας πριν ή μετά την προπόνηση.

join juice bar franchise 5

Κάπως έτσι το JOIN juice bar με το φοβερό προϊοντικό μείγμα και την πιο cool ατμόσφαιρα απέκτησε με τη διαφήμιση από το στόμα σε στόμα αλλά και με πολύ ισχυρή παρουσία στα social media το δικό του πιστό και φανατικό κοινό, τους Joiners .

Αν θες να κάνεις join στo… JOIN juice bar, πάτησε εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

JOIN