Στα Bufala Gelato είναι πάντα… καλοκαίρι!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Αυγούστου 2020
Στα Bufala Gelato είναι πάντα… καλοκαίρι!

Η αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων στα Bufala Gelato παίρνει άλλη διάσταση! Το φρέσκο παγωτό ημέρας, που φτιάχνεται μπροστά σε κάθε πελάτη, σερβίρεται μέσα σε φρεσκοψημένα και χειροποίητα χωνάκια, και όχι μόνο, σκορπίζοντας στιγμές δροσιστικής απόλαυσης και χτίζοντας παράλληλα την κερδοφορία των franchisees του δικτύου.

bufala gelato franchise

Σπεσιαλιτέ του Bufala Gelato, όπως προδίδει και το όνομά του, είναι το παγωτό από βουβαλινό γάλα. Τι το κάνει μοναδικό; Το bufala παγωτό έχει πιο πλούσια, μεστή γεύση, καθώς και 30% λιγότερη ζάχαρη. Και φυσικά μόνο στα Bufala Gelato είναι διαθέσιμο -και ολόφρεσκο- καθημερινά στις πιο άπαικτες γεύσεις!

Η απόλαυση στη διαδραστική gelateria συνεχίζεται με παγωτό από αγελαδινό γάλα, με vegan παγωτό χωρίς ζάχαρη, open buffles, cold stone, εξαιρετικό καφέ από εκλεκτό χαρμάνι, γρανίτες και milkshakes, που αναδίδουν αρώματα, τυλίγοντας τον χώρο κάθε φορά που περνάμε έξω από ένα Bufala Gelato . Απόλαυση που γίνεται viral στο λεπτό!

bufala gelato franchise pagoto

Με πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα, το Bufala Gelato συνδυάζει την τεχνογνωσία με τη φρεσκάδα και την ποιότητα. Με εναλλακτικούς τύπους καταστημάτων, που προσαρμόζονται στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς, η πρόταση franchise του Bufala Gelato οδηγεί σε υψηλά επίπεδα καθημερινής επισκεψιμότητας και μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας. Κάπως έτσι το δίκτυο franchise του Bufala Gelato μετρά πλέον 8 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Αττική με πιο πρόσφατο το νέο μέλος του δικτύου στην Κηφισιά.

Γιατί Bufala Gelato;

Για την υψηλή κερδοφορία .

Για τις τυποποιημένες διαδικασίες που «λύνουν» τα χέρια του συνεργάτη.

Για τις πολλαπλές πηγές εσόδων .

Για το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα . Οι προτάσεις του Bufala Gelato οδηγούν σε υψηλότερη μέση απόδειξη, αξιοποίηση sit in και take away, ενώ δημιουργούν υψηλά επίπεδα καθημερινής επισκεψιμότητας και επαναληψιμότητας των πελατών.

bufala gelato franchising

Για την εκπαίδευση . Ο franchisee του Bufala Gelato εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που του εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Για τη διαχρονικότητα και την πρωτοτυπία . Τα προϊόντα του Bufala Gelato έχουν ζήτηση όλο τον χρόνο. Σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία του concept και τον διαδραστικό χαρακτήρα του, αποδεικνύεται ως μια σταθερή αξία για κάθε εποχή του έτους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO