SPOON: Εδώ η απόλαυση συνεχίζεται…

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιανουαρίου 2020
SPOON: Εδώ η απόλαυση συνεχίζεται…

Από το κλασικό στο αναπάντεχο, ένα κουτάλι… δρόμος! Στο Spoon, το κοινό απολαμβάνει ό,τι τραβά η όρεξή του, κάθε στιγμή της ημέρας, γεγονός που μεταφράζεται ως πολλαπλές πηγές εσόδων για τον υποψήφιο συνεργάτη – franchisee.

Κάθε μπουκιά στο Spoon και ένα κεφάλαιο, κάθε υλικό και μια περιπλάνηση στη γεύση! Λαχταριστές σαλάτες, φουρνιστά, ανοιχτά σάντουιτς που λιώνουν πάνω σε ψωμάκι. Χορταστικές τορτίγιες, pastaκαταστάσεις με ζεστά ζυμαρικά και yummy υλικά. Croque monsier σε διαφορετικές παραλλαγές με ontop μπεσαμέλ και έχτρα τριμμένο κασέρι να λιώνει από πάνω. Θεϊκή μπουενόπιτα, cheesecake noisette, banoffee pie και φυσικά το καλύτερο βαφλάκι της πόλης.

SPOON.LOGO.200Ο franchisee του Spoon χτίζει πιστότητα με τους πελάτες, η οποία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της κερδοφορίας του!

Το Spoon από το 2012 σερβίρει στη Θεσσαλονίκη αμέτρητες γευστικές επιλογές που… κολάζουν! Concept σαν το Spoon δεν θα μπορούσε να περιοριστεί μόνο στα ελλαδικά σύνορα! Με σύμμαχο την αγάπη του κοινού λοιπόν, το «λατρεμένο μας κουτάλι» ταξιδεύει στην Κύπρο πολύ σύντομα, με το πρώτο κατάστημα μέσω συνεργασίας franchise. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός;

spoon breakfast

Καλό… deal για πελάτες και συνεργάτες

Στο Spoon, με τον σωστό συνδυασμό όχι μόνο χορταίνεις αλλά και κερδίζεις! Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε οικονομικά combo deals, τα οποία μάλιστα μπορεί να μοιραστεί και με τους φίλους του. Λαχταριστά σάντουιτς, σαλάτες, ροφήματα και γλυκά προσφέρονται ως «πακέτο», για απόλαυση δίχως όρια, πάντα σε value for money τιμές! Ποιο το όφελος του franchisee από τα combo deals; Αρχικά, χτίζει πιστότητα με τους πελάτες του, η οποία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της κερδοφορίας του! Επιπλέον, ανεβάζει τη μέση απόδειξη, δίνοντας παράλληλα αξία στον πελάτη και ωθώντας τον να επισκέπτεται το κατάστημα ξανά και ξανά.

spoon vaflaki

Προωθώντας το δικό σου Spoon

Το Spoon είναι ένα αναγνωρίσιμο brand, το οποίο έχει χτίσει την πελατειακή του βάση, διαθέτοντας ήδη πάνω από 100.000 ευχαριστημένους πελάτες και περισσότερους από 33.000 ακόλουθους στα social media. Η ομάδα του Spoon εστιάζει ιδιαίτερα στην προώθηση και προβολή του δικτύου, ώστε να παραμένει πάντα πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού.

Για αυτό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε συνεργασία με το τμήμα marketing πραγματοποιεί ολοκληρωμένα τοπικά σχέδια προβολής, διαγωνισμούς αλλά και δράσεις τοπικής εταιρικής ευθύνης.

Παρέχει στον υποψήφιο συνεργάτη – franchisee όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για:
• Στοχευμένη διαφήμιση σε έντυπα & ηλεκτρονικά μέσα
• Προωθητικό Υλικό Social Media (digital marketing)
• Events
• Grand Opening
• Συνεργασίες και επαφές με leaders της αγοράς

Με λίγα λόγια, ο υποψήφιος συνεργάτης που θα αποκτήσει το δικό του Spoon καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με την τοπική αγορά, επιτυγχάνει ταχύτερη διείσδυση κι ενσωμάτωση στην τοπική κοινότητα, ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του καταστήματός του, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών.

spoon veggilante porka

Το Spoon ξεχωρίζει για το…

  • Διευρυμένο ωράριο – θα βρεις ότι έχεις ανάγκη εκλεκτό καφέ το πρωί, ένα πλήρες γεύμα το μεσημέρι έως μια λιχουδιά αργά το βράδυ.
  • Διευρυμένο προϊοντικό μείγμα
  • Προϊόντα υψηλής ποιότητας – Value for money
  • Ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις, ειδικά για τις ανάγκες ενός φοιτητή
  • Συχνές παραγγελίες – φρέσκες πρώτες ύλες
  • Σημαντική παρουσία στα social media
  • Ανερχόμενο Brand Name που έχει αγαπηθεί από τους νέους της Θεσσαλονίκης
  • Happenings και εκδηλώσεις
  • Ολοκληρωμένη Στρατηγική Μάρκετινγκ και Ενέργειες Δημοσιότητας

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPOON