Σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκεμβρίου 2020
Σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020

Η μεγάλη μέρα για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης, η ημέρα της Τελετής Απονομής των Coffee Business Awards 2020, έφτασε! Σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στη μία το μεσημέρι, οι άνθρωποι του καφέ και της καφεστίασης δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους, για 2η συνεχόμενη χρονιά, για να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν την τελευταία χρονιά, αλλά και τις προσωπικότητες του κλάδου που έχουν ταυτιστεί διαχρονικά με την αναβάθμισή του.

Τα Coffee Business Awards 2020, τα μοναδικά Επιχειρηματικά Βραβεία για τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης, διοργανώνονται για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS, εταιρεία του ομίλου ethosGROUP, σε συνεργασία με το ειδικευμένο portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffee and Brunch. Στην φετινή διοργάνωση θα απονεμηθούν 122 βραβεία και 12 τιμητικές διακρίσεις (οι οποίες προέκυψαν από την ψήφο κοινού και κριτικής επιτροπής), σε επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου, επαγγελματίες που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί με την αναβάθμιση του προϊόντος του καφέ και της καφεστίασης, καθώς και σε νέα πρόσωπα που έχουν διακριθεί μέσα στην χρονιά.

coffee business awards

Η φετινή Τελετή Απονομής θα διεξαχθεί ως LiveOn Hybrid Event στη διεύθυνση coba.liveon.tech και θα μεταδοθεί μέσα από την LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

Στην εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει η κα Άντζελα Ευριπίδη, μοντέλο και παρουσιάστρια, θα δώσουν το παρών διεθνούς εμβέλειας Έλληνες και ξένοι ομιλητές που θα αναπτύξουν σημαντικά θέματα για την παγκόσμια και εγχώρια αγορά του καφέ. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι :

• Sasa Sestic, Founder & Director, Ona coffee and Project Origin, World Barista Champion

• Yannis Apostolopoulos, Chief Executive Officer, Specialty Coffee Association (SCA)

• Dr Dante Cagliari, President, Caffè L’Antico

• Heleanna Georgalis, Green Coffee Exporter, Farmer, Roaster & President, Moplaco Trading, Ethiopia

• Γιάννος Β. Μπενόπουλος, Ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος, Ελληνική Ένωση Καφέ (ΕΕΚ)

• Αναστάσιος Αναστασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, El Café, και

• Ιωάννης Τσαμίχας, Πρόεδρος, Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ανακοινωθούν και τα συμπεράσματα της Κλειστής Συνάντησης Εργασίας που πραγματοποιήθηκε στις 19.11.2020, με θέμα «Η πανδημία και η επόμενη μέρα για την αγορά της καφεστίασης» και τη συμμετοχή του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη, του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου Παναγιώτη Σταμπουλίδη, εκπροσώπων θεσμικών φορέων της αγοράς της εστίασης και υψηλόβαθμων στελεχών εταιρειών του κλάδου του καφέ και χορηγών των Coffee Business Awards 2020.

Τα Coffee Business Awards 2020 τελούν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ (ΕΕΚ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας. Τιμώμενη χώρα στα Coffee Business Awards 2020 θα είναι η Ιταλία.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο coffeebusiness.ethosawards.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.