Σερβίρει καθημερινά το αυθεντικό και φρέσκο DAVINCI gelato!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Νοεμβρίου 2016
Σερβίρει καθημερινά το αυθεντικό και φρέσκο DAVINCI gelato!

Ανώτερη ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση, μοναδική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζουν και τα 5 καταστήματα της πιο δημοφιλούς gelateria της αγοράς. Το DAVINCI «γεννήθηκε» για να σερβίρει αυθεντικό και φρέσκο gelato που όμοιό του δεν έχουμε δοκιμάσει αλλού.

Για αυτό και η επιτυχία του είναι μια σταθερή αξία που ακολουθεί κάθε νέο σημείο που προστίθεται στην αλυσίδα. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, όλες τις εποχές του χρόνου!

Το DAVINCI έχει καθιερωθεί ως η οικονομική και γλυκιά απόλαυση που απευθύνεται σε όλους! Από τον πιο μικρό, μέχρι τον πιο μεγάλο. Και για άντρες και για γυναίκες αλλά και για αθλητές, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα καθημερινά την επισκεψιμότητα κάθε σημείου. Όπως μας εξηγεί ο κ. Μιχάλης Αμουργιανός, ένας εκ των τριών συνιδρυτών του DAVINCI: «Επενδύουμε σταθερά από την πρώτη στιγμή στην ανώτερη ποιότητα, στην άψογη εξυπηρέτηση, στη μοναδική ατμόσφαιρα και φυσικά στις ελκυστικές τιμές , ενώ έχουμε επιλέξει μέσα από σταθερές συνεργασίες τους καλύτερους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας έτσι και την αναλλοίωτη ποιότητά μας, την απρόσκοπτη τροφοδοσία μας αλλά και τις καλύτερες κεντρικές συμφωνίες για εμάς και τους συνεργάτες μας».
Σήμερα, το DAVINCI gelato to βρίσκουμε σε Μύκονο, Μοναστηράκι, Βάρκιζα, Πλάκα, Κηφισιά, ενώ νέα σημεία αναμένονται σύντομα να υποδεχθούν το κοινό!