Σεμινάριο διδασκαλίας pole dancing από το Vertical Divas

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Ιουνίου 2020
Σεμινάριο διδασκαλίας pole dancing από το Vertical Divas
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Pole Dancing σε συνεργασία με τo Vertical Divas διοργανώνουν σεμινάριο διδακτικής για υποψήφιους προπονητές, το Σάββατο 20 Ιουνίου 16:00-20:00 και Κυριακή 21 Ιουνίου 13:00 – 17:00, στο Vertical Divas Καλλιθέας. To Vertical Divas αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα franchise pole dancing studios της χώρας, με 8 σχολές σε Αττική. Μέσω των workshops και των events που διοργανώνει, διαμορφώνει τις τάσεις στην ελληνική αγορά, διατηρώντας κορυφαία θέση στις προτιμήσεις του κοινού!

vertical-divas-franchise

Μέσω του worshop, οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται ώστε να μπορούν να διδάξουν τμήμα 1ου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, βασικά ανεβάσματα και ασκήσεις σε περιστρεφόμενο στύλο, καθώς και απαραίτητες τεχνικές ασφάλειας και επίβλεψης των μαθητών για αποφυγή τραυματισμών. Μετά την ολοκλήρωση των 8 ωρών του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αρχείο οπτικοακουστικού υλικού με περισσότερες από 200 ασκήσεις.

vertical-divas-franchise-pole-dancing2

Η εξέταση θα διεξαχθεί 30 ημέρες μετά το σεμινάριο και εφόσον κριθεί επιτυχής θα δοθεί πιστοποιητικό “Pole Dancing Teaching Training Level 1”. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους υποψηφίους: Minimum ένας χρόνος εξάσκησης pole dancing ως αθλητές. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Pole Dancing Teaching Training workshop, στο 6944700388.

Το Vertical Divas αναπτύσσεται μέσω franchising καλώντας τους υποψήφιους συνεργάτες να δραστηριοποιηθούν στην ανερχόμενη αγορά της υγείας κι ευεξίας κοντά στους καλύτερους του χώρου.

Be the next Diva!

Αποκτώντας το δικό του Vertical Divas, o υποψήφιος συνεργάτης – franchisee, γίνεται μέλος μιας δεμένης οικογένειας που τον αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή, κάνοντάς τον να νιώθει σιγουριά. Βήμα-βήμα, στήνεται η επιχείρησή του με όλες τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των μαθητών. Έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους που τον νοιάζονται πραγματικά, δραστηριοποιείται στην αγορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μάλιστα, μέσα σε 1,5 χρόνο μπορεί να πραγματοποιήσει απόσβεση των χρημάτων που έχει επενδύσει, αποκτώντας ένα αξιοσέβαστο ποσό κάθε μήνα!

vertical-divas-franchise4

Ο franchisee του Vertical Divas έχει πολλαπλές πηγές εσόδων από:

  • Τα ομαδικά μαθήματα
  • Τα ιδιαίτερα μαθήματα
  • Επιπρόσθετα προγράμματα όπως το Aerial Ηοοp (ακροβατικά σε στεφάνι), Stretching για ευλυγισία ή Aerial Pole
  • Το εμπορικό κομμάτι. Ο πελάτης μπορεί να προμηθευτεί από τον franchisee ρούχα και καπέλα με το logo της εταιρείας

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS