Σαρακοστή στα Goody’s Burger House με τα αγαπημένα «Μεσογειακά»

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρτίου 2023
Σαρακοστή στα Goody’s Burger House με τα αγαπημένα «Μεσογειακά»

Τα Μεσογειακά γεύματα επιστρέφουν για ακόμη μια χρονιά στα Goody’s Burger House. Το πρωτότυπο  μενού, που είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την περίοδο της Σαρακοστής, συνδυάζει θαλασσινά, λαχανικά και ζυμαρικά σε 17 μοναδικές, νηστίσιμες και vegan συνταγές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι fans των Μεσογειακών θα απολαύσουν μια ποικιλία κλασικών και αγαπημένων νηστίσιμων γεύσεων, όπως το Γεύμα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Burger με καλαμαράκια ή μπιφτέκι γαρίδας το Club Sandwich με ψητά λαχανικά και οι απολαυστικές σαλάτες Caesar’s με γαρίδες, Κινόα με γαρίδες και Ζυμαρικών με fusilli και λαχανικά. Επιπλέον, για πρώτη φορά τα Mεσογειακά περιλαμβάνουν και δύο συνταγές Bao Bun: με Crispy Γαρίδα ή με Ψητά Λαχανικά.

Το μενού περιλαμβάνει και μια σειρά vegan επιλογών, όπως τα Vegan Nuggets από φυτική πρωτεΐνη, τα οποία διατίθενται σε μερίδες 8 ή 12 τεμαχίων, ή σε Γεύμα μαζί με country-style πατάτες, νηστίσιμη mayo sauce & ketchup. Επίσης, στις vegan προτάσεις περιλαμβάνονται το Meat-Free Burger, το Veggie Burger, η Μεσογειακή Napolitana και η σαλάτα Κρήτης.

Απολαύστε τα Μεσογειακά μέχρι τις 15 Απριλίου στο κοντινότερο κατάστημα Goody’s Burger House, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.goodys.com ή το Goody’s app.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GOODY’S BURGER HOUSE