Πώς τo franchise Green Family μας εξασφαλίζει ποιοτική καθημερινότητα;

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Μαρτίου 2020
Πώς τo franchise Green Family μας εξασφαλίζει ποιοτική καθημερινότητα;

Η Green Family από το 1996 έχει κάνει την ενασχόληση με τα βιολογικά προϊόντα στάση ζωής. Το δίκτυο franchise Green Family εντυπωσιάζει με την πληρότητα σε προϊόντα και κωδικούς που καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη για μια οικογένεια αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να στραφεί σε μια πιο υγιεινή διατροφή.

green-family-franchise-volos

Εντυπωσιακή ποικιλία από βότανα, μπαχαρικά, φρούτα, λαχανικά, αρτοσκευάσματα, γαλακτοκομικά, κρέας, παιδικές τροφές, γλυκά, προϊόντα vegan, καλλυντικά, ακόμα και απορρυπαντικά. Όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά που προωθούν την υγεία και την περιβαλλοντική ισορροπία. Το καλάθι μπορεί να γεμίσει επίσης από δεκάδες προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, συμπληρώματα διατροφής κ.ά.

green-family-franchise-volos1

Στο πλευρό του franchisee

Η Green Family μοιράζει απλόχερα τη γνώση της με τους συνεργάτες της σχετικά με τα προϊόντα και τον κλάδο. Η ευρεία προϊοντική γκάμα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η εξειδίκευση των προϊόντων, η συνεχής και σταθερή τροφοδοσία και το μικρό κόστος αποθήκης περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματα για τον franchisee που θα επιλέξει να γίνει μέλος της πιο πράσινης οικογένειας.

green-family-franchise-viologika

Ταυτόχρονα, η εταιρεία επενδύει στην επιμόρφωση και τη διαρκή εκπαίδευση του συνόλου των συνεργατών της -υπαλλήλων και franchisees- μέσα από ένα σύστημα e-learning που έχει αναπτύξει με webinars, στη διαδικτυακή της σελίδα www.greenfamily.gr. Με αυτό τον τρόπο, οι συνεργάτες της Green Family μένουν πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων της αγοράς κι επιτυγχάνουν τη διαφοροποίηση.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με το επίπεδο οργάνωσης της Green Family, εξασφαλίζουν στον franchisee την κερδοφορία αλλά και τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσής του.

Για να αποκτήσεις το δικό σου franchise Green Family, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY