Πώς η πρόταση franchise του Berry’s διασφαλίζει την κερδοφορία;

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Δεκεμβρίου 2020
Πώς η πρόταση franchise του Berry’s διασφαλίζει την κερδοφορία;

Η επένδυση σε ένα street café store εκπέμπει σιγουριά και διάρκεια σε όσους αναζητούν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα. Όμως, καθώς ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, πρόκληση αποτελεί για τον υποψήφιο franchisee η επιλογή ενός συστήματος με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης που να διασφαλίζει την κερδοφορία.

berrys-franchise

Σε αυτό το περιβάλλον, η επιχειρηματική πρόταση του Berry’s αποτελεί την ιδανική λύση για τον νέο επιχειρηματία, καθώς αντέχει αποδεδειγμένα στην κρίση. Στο Berry’s, οι υφιστάμενοι franchisees του δικτύου βρήκαν την «έξυπνη» και ευέλικτη πρόταση franchise που έψαχναν, εξασφαλίζοντας το μέλλον της οικογένειάς τους.

«Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες», αναφέρει ο Λευτέρης Θωμάς, franchisee του Berry’s στο Μενίδι. «Ο καφές πάντα δουλεύει. Όμως, θα πρέπει να είσαι ευέλικτος, ώστε να αντέξεις τον ανταγωνισμό, χαρακτηριστικό που βρήκα στο Berry’s. Πλέον, νιώθω πως προσφέρω περισσότερα και στο σπίτι μου αλλά και σε μένα. Νιώθω πιο γεμάτος», συμπληρώνει ο κ. Θωμάς, ο οποίος έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση και δεύτερου Berry’s εντός Αττικής.

berrys-franchise-kafestiasi

Το σύστημα franchise Berry’s παρουσιάζει μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιχειρηματικές προτάσεις στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζει προσιτή επένδυση (από 35.000€), το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα, ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές και αποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café, οδηγώντας σε ταχεία απόσβεση και την προσωπική ευημερία των franchisees του.

Για να μάθετε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση franchise του Berry’s, επικοινωνήστε με τη THE FRANCHISE CO., στο 210 6756200.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S