Προτεραιότητα της OK! Anytime Markets η συνεχής ανάπτυξη μέσω franchising

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Σεπτεμβρίου 2020
Προτεραιότητα της OK! Anytime Markets η συνεχής ανάπτυξη μέσω franchising

Η ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα από το 2004, διαθέτοντας σήμερα περισσότερα από 110 καταστήματα και 480 εργαζομένους στα καταστήματα και στο Κέντρο Διανομής.

Η εταιρεία αποτελείται από ένα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων ευκολίας (convenience store) με διευρυμένο ωράριο, καθημερινά από τις 8.00 π.μ. έως τις 23.00 μμ.

ok-anytime-markets-franchise-trofima

Τα καταστήματα OK! Anytime Markets αποτελούν μια μορφή MINI SUPER MARKET με εμβαδόν 80 έως 120 τ.μ., τα οποία διακινούν 3.500 προϊοντικούς κωδικούς από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές. Το προϊοντικό μείγμα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνει ακόμα και πιο premium προϊόντα αλλά και τη βασική γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας με στόχο την εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

ok-anytime-markets-franchise

Η εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης κάτι που επιβεβαιώνεται από την επένδυση στο δίκτυο των καταστημάτων εντός και εκτός Αττικής αλλά και σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος στη νησιωτική Ελλάδα, με τη δημιουργία εποχιακών καταστημάτων. Mέχρι σήμερα, έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση σε περισσότερα από 20 σημεία πώλησης, ενώ μέσα στην επόμενη 5ετία στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί σε όλα τα παλιά καταστήματα. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος relocation κάποιων καταστημάτων σε πιο κεντρικά σημεία και την επαναλειτουργία τους σε καλύτερο χώρο, πάντα με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της OK! Anytime Markets, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI