Πρόσω ολοταχώς για Αθήνα η Sinsay!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Απριλίου 2023
Πρόσω ολοταχώς για Αθήνα η Sinsay!

Πλώρη για Αθήνα, έβαλε η πολωνικής καταγωγής Sinsay, μετά το επιτυχημένο άνοιγμα που έκανε με την άφιξη της εταιρείας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Κρήτης. Από τα τέλη Ιανουαρίου οι κάτοικοι του Ηρακλείου έχουν την δυνατότητα να επισκέπτονται το αγαπημένο κατάστημα που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza και να βρίσκουν όλα τα αγαπημένα προϊόντα που έχουν αγαπήσει τόσο καιρό μέσα από το site της «πολωνικής Zara».

Το δεύτερο εξάμηνο του 2023 η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί κι εκείνη με τη σειρά της το πρώτο κατάστημα Sinsay ως μέρος του πλάνου ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα. Ωστόσο, νωρίτερα, η εταιρεία θα κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο στη συμπρωτεύουσα όσο και σε άλλες μεγάλες επαρχιακές πόλεις όπως η Πάτρα και η Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πωλήσεις της Sinsay τόσο στο πρώτο φυσικό κατάστημα του δικτύου στην Κρήτη, όσο και στο site, έχουν χαρακτηριστεί ως οι υψηλότερες πανευρωπαϊκά, γεγονός που ευνοεί τον σχεδιασμό της περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. Υπολογίζεται πως αναφορικά με την παρουσία της Sinsay στην Ελλάδα, αναμένεται να ανοίξουν περίπου 7-8 καταστήματα.

 

Πηγή Powergame.gr