Προϊόν της Χρονιάς 2024 αναδείχθηκε η μπάρα Γρηγόρης School Synergy Snacks

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Απριλίου 2024
Προϊόν της Χρονιάς 2024 αναδείχθηκε η μπάρα Γρηγόρης School Synergy Snacks

Για ακόμα μία χρονιά, ο Γρηγόρης κατακτά μια κορυφαία διάκριση στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς», με ένα προϊόν…για καλό σκοπό. Πρόκειται για τη μπάρα Γρηγόρης School Synergy Snacks, που την ψήφισαν οι καταναλωτές ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Μπάρες Πρωτεΐνης».

Η μπάρα Γρηγόρης  School Synergy Snacks είναι το αποτέλεσμα μίας πρωτοποριακής δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Γρηγόρη, που συνεργάστηκε με την School Synergy Snacks, με στόχο να προσφέρουν ίσες εργασιακές ευκαιρίες σε νέους με αναπηρία. Η School Synergy Snacks, μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ‘Ένταξης Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων (Κοιν.Σ.Επ.), έχει στο επίκεντρο την επαγγελματική αποκατάσταση νέων με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Σε αυτό το πλαίσιο, οι νέοι συσκευάζουν τις μπάρες Γρηγόρης School Synergy Snacks και εντάσσονται στην κοινωνία και την αγορά εργασίας.

Εκτός από τον κοινωνικό της χαρακτήρα, η μπάρα Γρηγόρης School Synergy Snacks είναι ιδιαίτερα ποιοτική και γευστική. Με πρωτεΐνη και μαύρη σταφίδα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, έχει υψηλή διατροφική αξία και υψηλή περιεκτικότητα φυτικών ινών.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας σημαντικός διεθνής θεσμός, που επιβραβεύει την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και χαμόγελα!

Η διάκριση αυτή του Γρηγόρη επιβεβαιώνει το όραμά του για μία κοινωνία δικαιοσύνης και την προσήλωσή του σε δράσεις συμπερίληψης, για να μπορούν να ονειρεύονται όλοι ένα καλύτερο αύριο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ