Πρίγκιπας: Το αυθεντικό, ελληνικό street food στα καλύτερά του!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Σεπτεμβρίου 2021
Πρίγκιπας: Το αυθεντικό, ελληνικό street food στα καλύτερά του!

Ο Πρίγκιπας ήρθε στην Αθήνα για να μας συστήσει το κεμπαπάκι και άλλες νόστιμες κι αυθεντικές συνταγές από τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Χρησιμοποιώντας αγνά υλικά και κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, αλλάζει τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, προσθέτοντας τη δική του «πινελιά».

Το 2020, η παράκληση του κοινού για απόλαυση σε περισσότερες περιοχές εισακούστηκε και από τα Εξάρχεια, ο Πρίγκιπας βρέθηκε και στον Άλιμο, μέσω συνεργασίας franchise για να μοιράσει νοστιμιά και στα Νότια Προάστια.

prigkipas franchise kalamakia apo vouvalisio kreas

Ακολουθώντας τα trends της εστίασης

Εστιατόρια με ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία είναι εκείνα που προτρέπουν τον καταναλωτή να ανακαλύψει νέες γεύσεις ή γεύσεις που ήδη γνωρίζει, σε μια νέα πιο μοντέρνα εκδοχή. Ο καταναλωτής του σήμερα αναζητά εκλεκτές γεύσεις που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία και ο Πρίγκιπας, είναι ο απόλυτος εκπρόσωπος αυτού του trend, στη μετά Covid-19 εποχή.

Ο Πρίγκιπας πιστεύει στις συνεργασίες και με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, βρίσκει τη λύση στις ghost kitchens, ακόμα μία τάση που μεσουρανεί στο νέο περιβάλλον. Οι κουζίνες-φαντάσματα δεν είναι τα κλασσικά εστιατόρια, καθώς δεν διαθέτουν καθιστικό κι εξυπηρετούν μόνο μέσω delivery και take away. Αυτό επιτρέπει σε αυτές τις επιχειρήσεις να μειώσουν τα κόστη και να συνεχίσουν να είναι παραγωγικές και επιτυχημένες.

prigkipas franchise balkan chilly burger1

Ευκαιρίες συνεργασίας στο post Covid-19 περιβάλλον

Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, ή μικρών καταστημάτων με κουζίνα, συνεργαζόμενοι με τον Πρίγκιπα μπορούν να τονώσουν τις πωλήσεις μέσω delivery, πραγματοποιώντας μία κερδοφόρα επένδυση σε ένα brand το οποίο έχει αποδείξει πως αποδίδει ακόμα και στην Covid-19 εποχή! Ακόμα και αν διαθέτουν μικρό κατάστημα, χωρίς σάλα, μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία με τον Πρίγκιπα, εισάγοντας στην κουζίνα τους τις λαχταριστές του επιλογές.

Οι επιχειρηματίες μέσω του Πρίγκιπα:

  • Προσφέρουν αυθεντικές συνταγές που αποθεώνουν το “greek street food”
  • Mε χαμηλή επένδυση η επιχείρησή τους γίνεται κέντρο διανομής του Πρίγκιπα
  • Συνεργάζονται με online aggregators (efood, wolt και box)
  • Επωφελούνται από ισχυρές ενέργειες marketing, εξοικονομώντας χρήματα
  • Τονώνουν τη διαφήμιση της επιχείρησής τους, άμεσα

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ