Πρίγκιπας: Το street food spot που διαμορφώνει τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Μαρτίου 2021
Πρίγκιπας: Το street food spot που διαμορφώνει τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

Με τα εστιατόρια να είναι κλειστά λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία, τα οργανωμένα street food spots σημειώνουν ανοδική πορεία. Σε αυτό το κλίμα, το δίκτυο franchise Πρίγκιπας συνέχισε δυναμικά την εξυπηρέτηση των πελατών μέσω take away και delivery, παρουσιάζοντας μάλιστα, άνοδο στις πωλήσεις και τον αριθμό των παραγγελιών.

prigkipas-franchise-kebapia

Τρεις εβδομάδες πριν το πρώτο γενικό lockdown, ο Πρίγκιπας επεκτάθηκε με νέο κατάστημα franchise στον Άλιμο. Το εταιρικό street food spot στα Εξάρχεια μετρούσε ήδη αρκετά χρόνια λειτουργίας, με εδραιωμένο πελατολόγιο και αναγνωρίσιμα προϊόντα, όπως τα καλαμάκια με μαύρο χοίρο και προβατίνα αλλά και τα ιδιαίτερα τυλιχτά με πέστροφα και χέλι, εφοδιάζοντας με εμπειρία το κοινό του για τις μετέπειτα αλλαγές που έφερε ο Covid-19 στην εστίαση. Ο Πρίγκιπας διέθετε ήδη τεχνογνωσία στο delivery, με μενού προσαρμοσμένο στις ανάγκες της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Η προετοιμασία της κουζίνας του και ο τρόπος μαγειρέματος ήταν ήδη δομημένος σε αυτή τη φιλοσοφία, όπως επίσης και το προσωπικό.

prigkipas-franchise-kalamakia

Το μενού του Πρίγκιπα Αλίμου είναι ακριβώς ίδιο με αυτό των Εξαρχείων και οι πελάτες των Νοτίων Προαστίων φαίνεται πως αγαπούν ιδιαίτερα τα κεμπάπια Φλώρινας. Ο Πρίγκιπας εξυπηρετεί εταιρείες, περαστικούς αλλά και τα γύρω σπίτια της περιοχής, για αυτό και έχει διευρύνει τον κατάλογό του, προσθέτοντας σαλάτες όπως ταμπουλέ, πατατοσαλάτα με καπνιστό μπέικον και πράσινη σαλάτα με πέστροφα.

prigkipas-franchise-souvlaki

Αναμφισβήτητα, τo street food παρουσιάζει άνοδο ακόμα και στην Covid-19 εποχή, καθώς είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποδίδει υπό τις νέες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας. Επομένως, για όποιον σκέφτεται να επενδύσει στην εστίαση, η ιδανική επιλογή είναι τα street food spots με οργανωμένη υπηρεσία delivery, ώστε να συνεχίζουν να είναι αποδοτικά και να εξυπηρετούν απρόσκοπτα το κοινό τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ