Πρίγκιπας: To ψητοπωλείο που σύστησε από την αρχή το εθνικό μας street food!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Δεκεμβρίου 2020
Πρίγκιπας: To ψητοπωλείο που σύστησε από την αρχή το εθνικό μας street food!

Μία επίσκεψη στον Πρίγκιπα θα σε κάνει να αναθεωρήσεις για όλα όσα ήξερες για το εθνικό μας street food! Πάντα πιστός στη farm to table φιλοσοφία του, από το 2016, ο Πρίγκιπας επιλέγει κρέατα από φάρμες μικρών Ελλήνων παραγωγών, τα οποία τυλίγει περίτεχνα σε πίτες, κάνοντάς μας να παραμιλάμε από την απόλαυση και τη νοστιμιά!

prigkipas-franchise-kempapia-estiasi

Καλαμάκια μαύρου χοίρου και προβατίνας, πανσέτα χοίρου και λουκάνικο Τζουμαγιάς, μπιφτέκι από βουβαλίσιο κρέας και τα ασυναγώνιστα κεμπάπια Φλώρινας αλλά και καπνιστή πέστροφα είναι μερικές από τις επιλογές που βρίσκουμε στον Πρίγκιπα, τις οποίες ασφαλώς μπορούμε να απολαύσουμε και σε μερίδες.

Η μεγάλη επιτυχία και η συνεχής ζήτηση οδήγησε πέρυσι στη δημιουργία ενός δεύτερου Πρίγκιπα στον Άλιμο. Πάνω ακριβώς στη Λεωφ. Βουλιαγμένης, το λαχταριστό αυτό βασίλειο σερβίρει όλες τις λιχουδιές που πρωτοαγαπήσαμε στα Εξάρχεια και έχει ήδη αρχίσει να εθίζει τα Νότια Προάστια στη νοστιμιά του.

prigkipas-franchise-alimos-psitopolio

O Πρίγκιπας είναι ένα καινοτόμο concept που αναπτύσσεται πανελλαδικά, ώστε να μπορούν όλο και περισσότεροι να απολαύσουν τις λαχταριστές του γεύσεις. Ο Ιδρυτής του, Κωστής Χριστάκης προτείνει το εξής: «Εστιατόρια που παραμένουν κλειστά λόγω lockdown, μπορούν με μία μικρή μετατροπή να ανοίξουν πάλι, λειτουργώντας ως Πρίγκιπας. Χωρίς καμία αλλαγή μέσα στο κατάστημα, με μία γρήγορη εκπαίδευση από το προσωπικό μας, οι επιχειρήσεις αυτές της εστίασης μπορούν να μείνουν ανοιχτές, να πουλούν τα δικά μας προϊόντα, να στέλνουν παραγγελίες μέσω των πλατφόρμων efood και wolt με τις οποίες συνεργαζόμαστε και να βγάζουν κέρδος».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ