Πρίγκιπας ή αλλιώς η αποθέωση του greek street food!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Δεκεμβρίου 2020
Πρίγκιπας ή αλλιώς η αποθέωση του greek street food!

O Πρίγκιπας είναι το απόλυτο concept ελληνικού street food με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, συνδυάζοντάς τα με χειροποίητες αλοιφές και το “καλύτερο τσίπουρο του κόσμου”. Το ταξίδι της επιτυχίας έχει ήδη ξεκινήσει μέσω franchising και φέτος, από τα Εξάρχεια, ο Πρίγκιπας βρέθηκε και στον Άλιμο, ώστε να μυήσει το κοινό των Νοτίων Προαστίων στις εκλεκτές, street food γεύσεις του!

prigkipas-franchise-souvlaki

Ο Πρίγκιπας συνεχίζει δυναμικά να λειτουργεί και στο δεύτερο lockdown. «Στην πρώτη καραντίνα ο κόσμος φοβόταν πάρα πολύ να παραγγείλει φαγητό απ’ έξω», αναφέρει ο κ. Χριστάκης. «Αυτό δεν συμβαίνει τώρα. Ξέρει ότι μπορεί να παραγγείλει και να είναι ασφαλής». Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Πρίγκιπας εφάρμοσε από την πρώτη στιγμή όλα τα μέτρα ασφαλείας, πριν ακόμα τα εξαγγείλει η πολιτεία. Ακόμα και τώρα, τα μέτρα που εφαρμόζονται και στα δύο καταστήματα, είναι πολύ παραπάνω απ’ όσα προβλέπονται. Για παράδειγμα, οι παραγγελίες τοποθετούνται σε θάλαμο υψηλής θερμοκρασίας (άνω των 70°C) πριν την αποστολή τους.

prigkipas-franchise-street-food

Όμως, για όσες επιχειρήσεις εστίασης αναγκάζονται να παραμείνουν κλειστές προσωρινά, ο κ. Χριστάκης προτείνει: «Εστιατόρια που παραμένουν κλειστά, μπορούν με μία μικρή μετατροπή να ανοίξουν πάλι, λειτουργώντας ως «Πρίγκιπας». Χωρίς καμία αλλαγή μέσα στο κατάστημα, με μία γρήγορη εκπαίδευση από το προσωπικό μας, οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να μείνουν ανοιχτές, να πουλούν τα δικά μας προϊόντα, να στέλνουν παραγγελίες μέσω των πλατφόρμων e-food και wolt με τις οποίες συνεργαζόμαστε και να βγάζουν κέρδος».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ