Πρίγκιπας: Αυθεντικές, ελληνικές street food γεύσεις με ταυτότητα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Νοεμβρίου 2020
Πρίγκιπας: Αυθεντικές, ελληνικές street food γεύσεις με ταυτότητα

O Πρίγκιπας, το φημισμένο ψητοπωλείο της Αθήνας συνεχίζει να εξυπηρετεί το κοινό. Ήδη από το πρώτο lockdown τηρεί «κατά γράμμα» τους κανόνες υγιεινής με συνεχή καθαρισμό των επιφανειών παρασκευής, θάλαμο υψηλής θερμοκρασίας αλλά και με αποτελεσματική διαχείριση στις αυξημένες παραγγελίες μέσω delivery.

prigkipas-franchise-psitopolio-street-food

Για τον Πρίγκιπα έχουν γραφτεί πολλά! Το αυθεντικό street food spot έχει απασχολήσει έντυπα και διαδικτυακά μέσα, για τις εκλεκτές του γεύσεις. Στο ATHENS HOTSPOTS διαβάζουμε: «Με «πινέλα» τα πιο εκλεκτά κρέατα από εύφορα βοσκοτόπια και μικρές φάρμες της Βορείου Ελλάδος και χρώματα όπως το βαθύ πορτοκαλί του Αϊβάρ (μιας «απογειωμένης» αλοιφής γνωστής κι ως χαβιάρι των Βαλκανίων) ή το καψοκόκκινο του μπούκοβου, ο Πρίγκιπας μας επανασυστήνει στο σουβλάκι και μας το προσφέρει σε μια ιδανικά «πειραγμένη» και αδιαπραγμάτευτα αναβαθμισμένη εκδοχή».

prigkipas-franchise-souvlaki-street-food

Τα κρέατα στο ψητοπωλείο Πρίγκιπας προέρχονται από μικρές ελληνικές φάρμες. Μαύρος χοίρος και βουβάλι από την Κερκίνη, προβατίνα από την Ελασσόνα, κεμπάπια από τη Φλώρινα, όλα δηλώνουν σε κάθε μπουκιά την εκλεκτή προέλευσή τους. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια επιλογή ψαριών (όπως πέστροφα και χέλι, τα οποία καπνίζονται και ψήνονται παραδοσιακά σε κάρβουνο), δημιουργούν ένα menu που θριαμβεύει γευστικά, το οποίο μπορείς να απολαύσεις στον χώρο σου ή «στο χέρι».

Αριθμώντας ήδη 2 καταστήματα στα Εξάρχεια και τον Άλιμο, ο Πρίγκιπας ξεκινάει μια δράση για όποιον επιχειρηματία στην εστίαση βλέπει τους τζίρους του να μειώνονται λόγω των lockdowns. Με μηδαμινά κόστη και με ελάχιστες παρεμβάσεις στην υποδομή του, το κατάστημα μπορεί να γίνει σημείο διανομής του Πρίγκιπα και να εξυπηρετήσει την προσκείμενη αγορά του. Γιατί το πρωτότυπο και το ποιοτικό βρίσκει πάντα τρόπους να αναπτύσσεται, ιδανικά με δημιουργικές συνεργασίες που έχουν ως «πυξίδα» την αλληλοβοήθεια.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ