Πώς το Mailo’s έγινε το νέο success story στο franchising!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβρουαρίου 2022
Πώς το Mailo’s έγινε το νέο success story στο franchising!

Η καθιέρωσή του Mailo’s ως ηγέτη στην κατηγορία της φρέσκιας pasta, ήρθε μέσα από μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική ανάπτυξης σε επίπεδο concept, επιχειρηματικού μοντέλου και συστήματος franchise, τρία χρόνια πριν τη δημιουργία του πρώτου πιλοτικού καταστήματος στο Κολωνάκι.

Έπειτα, με τo κατάλληλο branding, το Mailo’s «απογειώθηκε» και ταυτίστηκε στο μυαλό του καταναλωτή ως κάτι παιχνιδιάρικο κι ευχάριστο. Ως τον προορισμό στον οποίο θέλουν να καταφθάσουν μικροί και μεγάλοι για να βιώσουν μια μοναδική, απολαυστική εμπειρία. Δύο χρόνια αργότερα, το 2021, η ίδια επιτυχία συνεχίστηκε και στο πρώτο franchise του Mailo’s στο Περιστέρι, καθώς και σε αυτό της Κύπρου, εντός του Mall of Engomi. Σήμερα το Mailo’s έχει επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Αθήνας παρασύροντας στις γεύσεις περισσότερο κοινό και νέους επενδυτές.

mailos the pasta project proionta

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας. Δηλαδή:

  • Να έχει χαμηλό food cost
  • Να είναι ευέλικτο
  • Να καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
  • Να έχει εύκολη λειτουργία
  • Να έχει μικρή απαίτηση σε αριθμό υπαλλήλων, οι οποίοι όμως να μπορούν να καλύπτουν υψηλό όγκο παραγγελιών.

mailos the pasta project franchise cyprus

Ανεξάρτητα από το αν διαθέτει εμπειρία στην εστίαση ή όχι, η επένδυση στην πρόταση franchise του Mailo’s The Pasta Project αποτελεί μία «έξυπνη» επιλογή για τον συνεργάτη, καθώς, γίνεται μέλος μίας κοινότητας με φανατικό κοινό, απολαμβάνει ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και λειτουργεί μία επιχείρηση με υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT