Πολυαναμενόμενα εγκαίνια για το Mailo’s της Κοζάνης!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Φεβρουαρίου 2023
Πολυαναμενόμενα εγκαίνια για το Mailo’s της Κοζάνης!

To μαγικό ταξίδι στην κουλτούρα της street pasta συνεχίζεται, με τα επίσημα εγκαίνια του Mailo’s The Pasta Project στην Κοζάνη. Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν τις λαχταριστές street μακαρονάδες, επιλέγοντας όποιον γευστικό συνδυασμό επιθυμούν.

Το πλέον επιτυχημένο δίκτυο franchise ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στο κοινό της Κοζάνης, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο την εμβέλειά του. Η πόλη της Κοζάνης είναι έτοιμη να αγκαλιάσει το πιο μοντέρνο και «viral» street concept της αγορά, και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τους νέους χώρους του μαγαζιού, να ενθουσιαστούν από τις εθιστικές μυρωδιές και να δοκιμάσουν τις εκρηκτικές και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένες γεύσεις του Mailo’s. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν στη συνέχεια να αφήσουν τα σχόλιά τους για το κατάστημα, την εξυπηρέτηση και τα προϊόντα και όσοι δεν γνωρίζουν το concept θα έχουν κι εκείνοι την ευκαιρία να φύγουν χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι από τα χορταστικά street pasta του Mailo’s.

mailo's the pasta project

Τα Mailo’s βρίσκονται σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης με τα νέα καταστήματα να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Οι νέες τοποθεσίες μετατρέπονται αμέσως σε αγαπημένους γαστρονομικούς προορισμούς και το κοινό κάθε περιοχής δεν σταματά να απολαμβάνει τα fresh pasta της γειτονιάς του.

Το απόλυτο success story στο franchising

Η καθιέρωσή του Mailo’s ως ηγέτη στην κατηγορία της φρέσκιας pasta, ήρθε μέσα από μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική ανάπτυξης σε επίπεδο concept, επιχειρηματικού μοντέλου και συστήματος franchise, τρία χρόνια πριν τη δημιουργία του πρώτου πιλοτικού καταστήματος στο Κολωνάκι. Με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο, και διαρκώς αυξανόμενη απόδοση σε κάθε ένα από τα καταστήματα franchise, δεν είναι λίγοι οι υφιστάμενοι franchisees που θέλουν να ανοίξουν και δεύτερο κατάστημα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT