Ποια η υποστήριξη των franchisees της Green Family σε περιόδους κρίσης;

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Μαΐου 2020
Ποια η υποστήριξη των franchisees της Green Family σε περιόδους κρίσης;

Τα καταστήματα τροφίμων δέχτηκαν ιδιαίτερα μεγάλη πίεση κατά την περίοδο της κρίσης που δημιούργησε ο νέος κορωναϊός Covid-19. Κύριο μέλημα της Green Family ήταν η υποστήριξη των franchisees, ώστε να αντεπεξέλθουν στα νέα δεδομένα.

green-family-franchisees-volos

«Ήμασταν υποχρεωμένοι, αφενός, να προσέχουμε και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας, αφετέρου, να εξακολουθήσουμε να εξυπηρετούμε με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο το κοινό. Η εταιρεία στήριξε την προσπάθειά μας αφού είχαμε μεγάλη πληρότητα σε προϊόντα, αμέριστη υποστήριξη σε επίπεδο επικοινωνίας, οδηγιών αλλά και νέων υπηρεσιών που αναπτύξαμε ως κατάστημα (π.χ. delivery) στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Υπήρξε υποστήριξη σχετικά με τις διαχειριστικές διαδικασίες. Η επικοινωνία με όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν διαρκής, γεγονός που αναγνωρίστηκε και από τους πελάτες μας», αναφέρει σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Νίκος Λεωνίδας, franchisee της Green Family στον Βόλο.

green-family-franchisees-viologika-proionta

H Green Family, με 9 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αττική και Βόλο, έχει χτίσει μια συμπαγή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα και διαθέτει όλα τα εφόδια για να συνεχίσει το εντυπωσιακό της ταξίδι μέσω συνεργασιών franchise, επενδύοντας στην υποστήριξη των franchisees. Οι πολύχρονες και αποκλειστικές συνεργασίες της με αξιόπιστους προμηθευτές και παραγωγούς, εξασφαλίζουν στον συνεργάτη πως στο κατάστημά του θα έχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές.

green-family-franchisees

Φρούτα, λαχανικά, παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, ακόμα και γλυκά. Επιπλέον, η προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει απορρυπαντικά, καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες και καθετί που η ελληνική οικογένεια χρειάζεται στην καθημερινότητά της. Όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά που προωθούν την υγεία και την περιβαλλοντική ισορροπία. Το καλάθι μπορεί να γεμίσει επίσης και από δεκάδες προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, αφεψήματα και βότανα, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Green Family, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
GREEN FAMILY