Ποια είναι τα 3 σημεία υπεροχής του Berry’s;

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Ιανουαρίου 2020
Ποια είναι τα 3 σημεία υπεροχής του Berry’s;

Μας συστήθηκε στο Καματερό το 2012 και έκτοτε έχει σημειώσει μία δυναμική αναπτυξιακή πορεία, αριθμώντας 9 καταστήματα σε Καματερό (2), Αχαρνές (2), Πατήσια, Μαρούσι, Ίλιον, Νέα Χαλκηδόνα και στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, σύντομα και ο Ασπρόπυργος θα αποκτήσει το δικό του Berry’s μέσω συνεργασίας franchise!

berrys-franchise2

Τα καταστήματα Berry’s έχουν αγαπηθεί από το κοινό, για τις ποιοτικές και χορταστικές μερίδες που προσφέρουν, πάντα σε προσιτές τιμές για όλους. Οι φρεσκοκομμένοι καφέδες που χρησιμοποιεί, φτιάχνονται με τις ιδανικότερες συνθήκες θερμοκρασίας και πιέσεων, ώστε να απολαμβάνει ο πελάτης κάθε φορά, όλο το άρωμα και τη γεύση τους! Παράλληλα, η ομάδα του Berry’s φροντίζει ώστε όλα τα προϊόντα του να είναι πάντα φρέσκα και άριστης ποιότητας, απογειώνοντας το γευστικό αποτέλεσμα.

berrys-club-sandwich

Ποια είναι λοιπόν τα στοιχεία που καθιστούν το Berry’s μια ελκυστική και κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση; Το Berry’s παρουσιάζει υψηλό ενδιαφέρον από πλευράς επενδυτών, καθώς διαθέτει:

  • Concept με πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα. Το Berry’s συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία που συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, διαφοροποιώντας το από τον ανταγωνισμό.
  • Ευέλικτο μοντέλο. Τα καταστήματα Berry’s αποδεδειγμένα προσαρμόζονται σε κάθε τύπο αγοράς. Είτε πρόκειται για σημείο σε κεντρικό δρόμο με έντονη διέλευση, είτε σε γειτονιά, σε πολλά ή λίγα τετραγωνικά αστικής περιοχής, είναι εξίσου επιτυχημένα και κερδοφόρα, πραγματοποιώντας υψηλούς τζίρους.
  • Δοκιμασμένο και ολοκληρωμένο concept. Αριθμώντας ήδη 8 καταστήματα σε λειτουργία και με την πολύχρονη εμπειρία του Ιδρυτή της αλυσίδας, η Berry’s διαθέτει ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο μοντέλο κερδοφόρας επιχείρησης.

berrys-franchise-coffee-store

Επιπλέον, σε κάθε Berry’s εφαρμόζονται ειδικά σχεδιασμένες στρατηγικές marketing, ανάλογα με την περιοχή και το σημείο, ούτως ώστε να επιτευχθεί πολύ γρήγορα brand awareness, χρησιμοποιώντας πληθώρα εργαλείων όπως διαφήμιση σε τοπικά Μέσα, έντονη εντυποδιανομή, προωθητικές ενέργειες (κεράσματα, 1+1) κ.λπ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S