Pizza Days: Νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία με αέρα Ιταλίας

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Αυγούστου 2023
Pizza Days: Νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία με αέρα Ιταλίας

Εμπνευσμένο από τα ταξίδια σε Ελλάδα και Ιταλία, το Pizza Days παρουσιάζει ένα πρωτότυπο concept που διεισδύει αποτελεσματικά στις αγορές του pizza delivery, του ελεύθερου χρόνου αλλά και της καθημερινότητας μιας και αποτελεί έναν σίγουρο σταθμό μέσα στην ημέρα του σύγχρονου καταναλωτή. Με την επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει, ο νέος συνεργάτης επωφελείται από το χαμηλό food cost, το εδραιωμένο brand name αλλά και από το πιστό πελατολόγιο που το προτιμάει καθημερινά, όλες τις ώρες της ημέρας.

Μοναδικό customer journey

Σε ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον, δίνεται έμφαση στην υψηλή αισθητική, με την ομάδα του PIZZA DAYS να δημιουργεί καθημερινά signature συνταγές. Την premium εμπειρία ενισχύει ο αυθεντικός ξυλόφουρνος, που είναι «ανοιχτός» στο κοινό, κάνοντας ουσιαστικά τον καταναλωτή, μέρος της διαδικασίας, καθώς βρίσκεται μπροστά σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Επιπλέον γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της εξαιρετικής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων. Ξεχωριστή «ενότητα» στο κατάστημα PIZZA DAYS αποτελεί επίσης το Pastificio, όπου φτιάχνονται καθημερινά ολόφρεσκα ζυμαρικά χειροποίητα ή μηχανής ανάλογα με το είδος τους. Το PIZZA DAYS αποτελεί μια διαφοροποιημένη πρόταση, που καλύπτει όλες τις ώρες της ημέρας, με τη φρέσκια χειροποίητη pizza, από ζυμάρι 24ωρης ωρίμανσης, που ψήνεται στον ξυλόφουρνο, να πρωταγωνιστεί στον ολοκληρωμένο προϊοντικό κατάλογο.

Σημείο συνάντησης

Βασικό χαρακτηριστικό του PIZZA DAYS είναι ότι αποτελεί σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για meetings, όπως και για μετά τη δουλειά, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ο αγαπημένος προορισμός για νόστιμο brunch. Στην απόδοση της μοναδικής εμπειρίας για τον καταναλωτή, συμβάλει το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσφέροντας γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και δίνεται έμφαση όχι μόνο στην ικανοποίηση των αναγκών τους, αλλά και στην υπέρβαση των προσδοκιών τους. Τα στοιχεία της ατμόσφαιρας του καταστήματος είναι σχεδιασμένα με τρόπο συγκεκριμένο, έτσι ώστε να παρατείνουν την παραμονή του επισκέπτη, προκειμένου να απολαύσει τα ποιοτικά γεύματα που προσφέρονται. Ο χώρος αποπνέει μια εξαιρετική οικειότητα και δίνει στον καταναλωτή το αίσθημα της οικογένειας, της φιλοξενίας και της ποιότητας, τα οποία δομούν μια κοινότητα πιστών πελατών που το προτιμούν ξανά και ξανά.

Ισχυρά πλεονεκτήματα για τον νέο συνεργάτη

Το PIZZA DAYS συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία με διαχρονική κερδοφορία. Δίνοντας βάση στην αγάπη για την χειροποίητη ζύμη και την προσφορά μοναδικών γευστικών εμπειριών στον πελάτη, δομεί ένα concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που κάνει τη διαφορά στην αγορά της εστίασης με μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση έχοντας κερδίσει επάξια πιστότητα πελατών.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA DAYS