Πιάτσα Καλαμάκι: Πολλαπλά concepts – πολλαπλά κέρδη!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Αυγούστου 2023
Πιάτσα Καλαμάκι: Πολλαπλά concepts – πολλαπλά κέρδη!

Με ένα αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο και ένα καινοτόμο concept, το franchise Πιάτσα Καλαμάκι παρουσιάζει την ιδανική ευκαιρία για κερδοφόρα δραστηριοποίηση σε πολλαπλές αγορές της εστίασης!

Δυναμική είσοδος σε μια κερδοφόρα αγορά

Το καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο του Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει μια μοναδική πρόταση στον νέο επιχειρηματία που αναζητά μια ασφαλή και παράλληλα κερδοφόρα είσοδο στον δυναμικό κλάδο της εστίασης: τη δυνατότητα ανάπτυξης 2 κερδοφόρων concepts σε μόλις 1 επένδυση, χρησιμοποιώντας κοινή κουζίνα παραγωγής! Με αυτόν τον τρόπο, το Πιάτσα Καλαμάκι εξασφαλίζει χαμηλότερο food cost και φύρες στην κατηγορία του, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στον franchisee ευκολία στην οργάνωση και απλές διαδικασίες, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος.

Πιάτσα Καλαμάκι

Διείσδυση σε πολλαπλές αγορές

Συνδυάζοντας τις αγαπημένες γεύσεις του ελληνικού steet food με πιο μοντέρνες προσθήκες, αφού αφουγκράζεται τις τάσεις τις αγοράς, τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει μια πλούσια προϊοντική γκάμα, που επιτρέπει την αποτελεσματική διείσδυση σε πολλαπλές αγορές της εστίασης. Παράλληλα, με το Piatsa Burger Corner, με αποκλειστική εστίαση στα ζουμερά, ποιοτικά burgers, το Πιάτσα Καλαμάκι  δημιουργεί τη δυνατότητα αξιοποίησης 2 ξεχωριστών concepts σε 1 επένδυση, μεγιστοποιώντας τα κέρδη! Συνδυάζοντας την αγάπη του ελληνικού κοινού για το σουβλάκι, με τα ζουμερά και λαχταριστά burgers, το concept απευθύνεται σε ένα ποικίλο και δυναμικό κοινό που διαρκώς ανανεώνεται και εξελίσσεται, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.  Είτε οι πελάτες προτιμούν vegetarian/vegan επιλογές, σουβλάκι, burgers, και πιο… καινοτόμα προϊόντα όπως για παράδειγμα το ξακουστό Πιτσόγυρο Βόλου, το Πιάτσα Καλαμάκι υπάρχει για να ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο.

Franchise Πιάτσα Καλαμάκι

Ισχυρό αποτύπωμα στην εστίαση

Επιλέγοντας το δίκτυο franchise Πιάτσα Καλαμάκι, ο νέος συνεργάτης δεν μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά. Διαθέτοντας ήδη 7 επιτυχημένα καταστήματα, με το 8ο να βρίσκεται σε διαδικασία ανοίγματος, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει καθιερωθεί ως ηγετική δύναμη στο σουβλάκι, με μια πιστή πελατειακή βάση να το ακολουθεί σε κάθε βήμα. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο καθιερώνεται το κύρος και η αξιοπιστία του brand name με ένα ισχυρό αποτύπωμα στην εστίαση, αλλά ταυτόχρονα παρέχεται μια σταθερή βάση για την επιτυχία του νέου συνεργάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ