Πιάτσα Καλαμάκι: Κερδοφόρο concept που απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου franchisee!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουλίου 2023
Πιάτσα Καλαμάκι: Κερδοφόρο concept που απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου franchisee!

Στον δυναμικό κόσμο της εστίασης και του franchising, το Πιάτσα Καλαμάκι αναδεικνύεται ως ένα πλήρες concept που συνδυάζει την αυθεντική ελληνική κουζίνα με μια καινοτόμο επιχειρηματική πρόταση, που απαντά με τον κατάλληλο τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες τόσο του καταναλωτή, όσο και του νέου συνεργάτη. Με επίκεντρο το παραδοσιακό ελληνικό σουβλάκι και το ποιοτικό burger, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει αφήσει το δικό του ισχυρό αποτύπωμα στην εστίαση, προσφέροντας μια ελκυστική επιχειρηματική ευκαιρία για υψηλές διαχρονικές πωλήσεις, ευκολία στην οργάνωση και κερδοφορία.

Πιάτσα Καλαμάκι

Δραστηριοποίηση στην πιο κερδοφόρα αγορά της εστίασης – το σουβλάκι!

Η αγάπη του κοινού για το καθιερωμένο ελληνικό street food, το σουβλάκι εξακολουθεί να αυξάνεται σταθερά παγκοσμίως. Σύμφωνα με στατιστικά, το 2022 καθημερινά καταναλώνονταν περίπου 420-490 τόνοι γύρου, ενώ μαζί με τα σουβλάκια και τα άλλα είδη κρέατος η κατανάλωση ξεπέρασε τους 700 τόνους ημερησίως. Η αξία της αγοράς του γύρου εκτιμάται στα 500 εκ. ευρώ ετησίως για το 2022.* Το Πιάτσα Καλαμάκι παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο concept που δραστηριοποιείται ενεργά στην πιο κερδοφόρα κατηγορία της εστίασης, εξασφαλίζοντας υψηλές διαχρονικές πωλήσεις και κερδοφορία, μέσω της πιο πλούσιας προϊοντικής γκάμας (σουβλάκι, burger, vegetarian/vegan).

Πιάτσα Καλαμάκι

Ευκολία στην οργάνωση και απλή λειτουργία

Το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει την πληρέστερη πρόταση στην κατηγορία του, με πάνω από 600 διαφορετικές επιλογές προϊόντων, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός του μενού εξυπηρετεί τη διαδικασία παραγωγής και ταυτόχρονα επιτυγχάνει τη σημαντική μείωση της φύρας. Παράλληλα, αξιοποιώντας μια κοινή γραμμή παραγωγής, τις ίδιες πρώτες ύλες, εκπαίδευση και συνταγές, εξασφαλίζεται η ευκολία στην οργάνωση και η απλή λειτουργία του καταστήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησης.

Πιάτσα_Καλαμάκι

Δυνατότητα ανάπτυξης 2 concepts σε 1 επιχειρηματική πρόταση

Το καινοτόμο concept του Πιάτσα Καλαμάκι παρουσιάζει στον franchisee τη μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης 2 διαφορετικών concepts με μία μόνο επένδυση. Το Piatsa Burger Corner αποτελεί σημείο συνάντησης των απανταχού καλοφαγάδων, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό concept αποκλειστικά αφιερωμένο στα ποιοτικά burgers, μέσα στο Πιάτσα Καλαμάκι! Προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία από ζουμερά, πρώτης ποιότητας burgers, το Piatsa Burger Corner παρουσιάζει την ευκαιρία διείσδυσης σε μια ευρύτερη πελατειακή βάση, αυξάνοντας παράλληλα σημαντικά την κερδοφορία για τον νέο franchisee.

Η επένδυση στο franchise Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει μια ποικιλία σημαντικών πλεονεκτημάτων για τον νέο συνεργάτη. Με ένα brand name που αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, με μια μοντέρνα πινελιά που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, καθώς και τη δραστηριοποίηση στη μεγαλύτερη και σταθερά αναπτυσσόμενη κατηγορία της εστίασης, το concept προσφέρει υψηλές πωλήσεις και κερδοφορία, διεισδύοντας σε πολλαπλά κοινά και δίνοντας στο νέο συνεργάτη τη δυνατότητα να επωφεληθεί ενός δυναμικού και ολοκληρωμένου concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ