Πιάτσα Καλαμάκι: 2 concept σε 1 με το Piatsa Burger Corner!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Απριλίου 2023
Πιάτσα Καλαμάκι: 2 concept σε 1 με το Piatsa Burger Corner!

Το Πιάτσα Καλαμάκι είναι ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό concept που συνδυάζει άψογα τον βασιλιά του ελληνικού street food με την πιο πλούσια ποικιλία προϊόντων. Με έμφαση στην ποιότητα και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών, το franchise Πιάτσα Καλαμάκι ξεχωρίζει, λαμβάνοντας πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεία και συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες θετικές κριτικές στα καταστήματά του.

Υψηλής ποιότητας φαγητό και ένα μοναδικό Burger concept

Αυτό που ξεχωρίζει το Πιάτσα Καλαμάκι από τον ανταγωνισμό είναι η εκτεταμένη και υψηλής ποιότητας γκάμα προϊόντων του, που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, διατηρώντας παράλληλα την ευκολία διαχείρισης, καθώς το μενού εξυπηρετείται από μια κοινή κουζίνα, χωρίς να απαιτεί μεγάλο αριθμό εξειδικευμένου προσωπικού. Το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, παρέχοντας στους νέους συνεργάτες την ευκαιρία να αναπτύξουν δύο concept μέσα σε ένα, με το Piatsa Burger Corner. Τα απολαυστικά burgers του αποτελούν σημείο αναφοράς, καθώς η ομάδα του Πιάτσα Καλαμάκι έχει επενδύσει σημαντικά στην ποιότητα, παρέχοντας στους franchisees ένα concept μέσα στο concept.

Πιάτσα Καλαμάκι

Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του burger

Χειροποίητα καθημερινά με μυστική συνταγή, τα λαχταριστά burgers του Piatsa Burger Corner φτιάχνονται με μοσχομυριστό μοσχαρίσιο κρέας και περικλείονται σε ένα λαχταριστό ψωμάκι, είτε είναι μπριός, είτε απλό, είτε μαύρο από ενεργό άνθρακα. Στη συνέχεια συμπληρώνονται με μια μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, όπως Honey Mustard και Caesar’s, καθώς και φρέσκα, δροσερά λαχανικά. Το αποτέλεσμα είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του burger, που μοιράζονται μοναδικές στιγμές γευστικής απόλαυσης και ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Piatsa Burger CornerΠολλαπλά οφέλη για τον franchisee

Το μοντέλο franchise Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν κερδοφορία, ανθεκτικότητα και ασφάλεια στον κλάδο της εστίασης. Προσφέρει πάνω από 600 επιλογές, έξυπνους σχεδιασμό μενού και assembly χαρακτήρα που βοηθά στη μείωση των φυρών, δυνατότητα ανάπτυξης δύο concept σε ένα με το Πιάτσα Burger, οργανωμένο σύστημα delivery και τις υποδομές για τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους aggregators, καθώς και τέσσερις ευέλικτους τύπους καταστημάτων, όπως flagship, hub, regional και experience. Με σταθερή ισχυρή παρουσία και κερδοφορία στη μεγαλύτερη κατηγορία της εστίασης, το Πιάτσα Καλαμάκι είναι μια σίγουρη επένδυση για όσους αναζητούν μια δυναμική είσοδο στον κλάδο της εστίασης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ