Περισσότερα από 20 χρόνια leader στην αγορά των βιολογικών

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Μαΐου 2020
Περισσότερα από 20 χρόνια leader στην αγορά των βιολογικών

Μια ανθρωποκεντρική εταιρεία με πίστη στον εναλλακτικό τρόπο ζωής, τη φύση και το περιβάλλον που έχει ως στόχο της βελτίωση της καθημερινότητας και της υγείας των πελατών της, καθώς και την ευημερία των franchisees.

Η Green Family από το 1996 έχει κάνει την ενασχόληση με τα βιολογικά προϊόντα στάση ζωής, την οποία μεταδίδει υπερήφανα στους συνεργάτες της, μοιράζοντας απλόχερα την τεχνογνωσία της που αφορά στα προϊόντα και τον κλάδο.

green-family-franchise-biologika-proionta

«Ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα συνεργασία με τη Green Family είναι επειδή αισθάνθηκα ότι οι άνθρωποί της θα είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή, Διαίσθηση η οποία επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω», μας εξηγεί ο Νίκος Λεωνίδας, franchisee της Green Family στον Βόλο. Το προσωπικό του πριν το άνοιγμα του καταστήματος εκπαιδεύτηκε on the job στη Θεσσαλονίκη, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νέου σημείου.

green-family-franchise-trofima-pota

Η υποστήριξη συνεχίστηκε και μετά την έναρξη λειτουργίας του καταστήματός του. «Οι άνθρωποι της Green Family (επιθεωρητές, διευθυντές κ.λπ.) μας επισκέπτονται πολύ συχνά. Όποτε χρειάζεται είναι εδώ, ώστε να λύσουν όποια ζητήματα προκύψουν. Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία με την εταιρεία, μέσω τηλεδιασκέψεων. Επιπλέον, γινόμαστε καλύτεροι και εξελισσόμαστε μέσω του e-learning. Επισκεπτόμενοι το website της εταιρείας, έχουμε πρόσβαση σε εξειδικευμένα σεμινάρια τα οποία οι υπάλληλοί μας μπορούν να παρακολουθήσουν στον χρόνο που αυτοί μπορούν να αποδώσουν χωρίς να δεσμεύονται χρονικά. Η πληροφόρηση όλης της επιχειρηματικής μας δράσης είναι άμεση μέσα από τα πληροφοριακά συστήματα που έχουμε στη διάθεσή μας», συμπληρώνει ο κ. Λεωνίδας.

green-family-bio-cosmetics

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY