Πέντε βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Loyalty Awards 2020

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Μαΐου 2020
Πέντε βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Loyalty Awards 2020

Πέντε βραβεία απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος στα Loyalty Awards 2020, σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό διαγωνισμό, στον οποίο φέτος συμμετείχαν περισσότερα σχήματα πιστότητας από κάθε άλλη χρονιά.

Αναλυτικά, οι διακρίσεις που απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος για την AB Plus είναι:

  • GOLD βραβείο για το σχήμα πιστότητας AB Plus, ως μια σταθερή αξία που εξελίσσεται συνεχώς, στην Ενότητα «Best in Loyalty & Engagement» και την κατηγορία του Food Retail.
  • GOLD βραβείο για την καλύτερη χρήση Brand Advocates & Influencers για τη νέα υπηρεσία «Προσωπικές Προσφορές AB Plus».
  • SILVER βραβείο για την ενέργεια «Στα ΑΒ, κάθε επίσκεψη μετράει» στην κατηγορία «Best Direct Marketing Campaign».
  • SILVER βραβείο για το «Best Use of Digital Onboarding», μέσα από το οποίο κάθε πελάτης ανακαλύπτει το νέο ψηφιακό κόσμο της AB Plus.
  • SILVER βραβείο για την ομάδα Loyalty & Personalization της ΑΒ στην κατηγορία «Best in-house Loyalty Team».

«Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η εμπιστοσύνη σας αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευσή μας. Γι’ αυτό, με το πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus φροντίζουμε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, σχέσεις που «αντέχουν» στο χρόνο και παραμένουν επίκαιρες. Και είμαστε πολύ υπερήφανοι που αυτή η σχέση, η δική μας σχέση, απέσπασε 5 βραβεία στα Loyalty Awards 2020», αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΒ Βασιλόπουλος.

«Είμαστε, όμως, πολύ χαρούμενοι και για τη θεσμική αναγνώριση της προσπάθειάς μας να γινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικοί, όλο και πιο καινοτόμοι, πιστοί στη δική σας εξυπηρέτηση, με οφέλη για όλους και τον καθένα ξεχωριστά. Και αυτά τα βραβεία, τα μοιραζόμαστε μαζί σας», καταλήγει το δελτίο τύπου της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.