Παραδοσιακό: To πάντρεμα της παράδοσης με την καινοτομία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Ιουλίου 2019
Παραδοσιακό: To πάντρεμα της παράδοσης με την καινοτομία

Μπορεί το σνακ να είναι γρήγορο και ποιοτικό, παραδοσιακό και ταυτόχρονα μοντέρνο; Εδώ μπορεί. Διότι το Παραδοσιακό συγκέρασε την ιστορία των συνταγών του με τις γεύσεις του σήμερα, μέσα από επιλογές που απευθύνονται κυριολεκτικά σε κάθε γούστο.

paradosiako-pita

Εδώ απολαμβάνει κανείς το πρωινό του με απίθανους καφέδες και ροφήματα, που συνδυάζονται με λαχταριστά σάντουιτς από κάθε λογής γέμιση ή την αξεπέραστη αφράτη scrocchiarella με τη φρέσκια ζύμη που φτιάχνεται μπροστά στον πελάτη. Για τη συνέχεια, δροσιστικές σαλάτες που κόβονται και γαρνίρονται στο χέρι καθημερινά, χορταστικές πίτες, gluten free προϊόντα και healthy meal επιλογές, που μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο το εύρος του πελατειακού κοινού.

paradosiako-gluten-free

Παραδοσιακό σημαίνει η συνάντηση γεύσεων που μεταφράζεται σε πολλαπλές πηγές εσόδων για τον franchisee! Ο νέος «Παραδοσιακός» συνεργάτης μπαίνει σε ένα δίκτυο, με ισχυρή παρουσία στον επιχειρηματικό χώρο από το 1994, που διαθέτει ισχυρό brand, το οποίο ενισχύει μέσα από ολοκληρωμένες τεχνικές marketing και είναι γνωστό σε ένα ευρύ κοινό για τις γεύσεις και τις αξίες του. Υποστηρίζοντας σε κάθε του βήμα τον νέο franchisee, η ομάδα του Παραδοσιακό έχει θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, που συνεχίζεται καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας με την εταιρεία. Εξελίσσεται, ανανεώνεται και αναμορφώνεται με βάση τις νέες ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς.

paradosiako-katastima

Το on line σύστημα e- liza, το πρόγραμμα που επιτρέπει την παρακολούθηση όλων των ποιοτικών και ποσοτικών μεγεθών που πραγματοποιούνται ανά πάσα ώρα και στιγμή σε κάθε κατάστημα, διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης. Την ίδια στιγμή, η αλυσίδα έχει δομήσει ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης, ικανό να εξασφαλίσει στον νέο συνεργάτη καθαρό κέρδος εκμετάλλευσης πρώτων υλών, αξιοποιώντας τις οικονομίες κλίμακας που προσφέρει η εταιρεία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ