Παραδοσιακό: Οι 4 αρχές της επιτυχίας του

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Ιουλίου 2019
Παραδοσιακό: Οι 4 αρχές της επιτυχίας του

Η ιστορία της ξεκινά πολλά χρόνια πίσω, όταν ακόμη οι ζύμες και τα φαγητά γίνονταν όλα πολύ πιο σύνθετη υπόθεση, με δεδομένη την έλλειψη της τεχνολογίας. Τότε η γιαγιά Ελευθερία ακολουθώντας την παράδοση της οικογένειάς της, ξεκίνησε το δικό της δημιουργικό ταξίδι.

Αναμειγνύοντας τα πιο αγνά υλικά, έφτιαχνε παραδοσιακές πίτες, που όμοιές τους δεν υπήρχαν. Και κάπως έτσι, έγινε σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ανοίγοντας τους δρόμους για την επιτυχία του «Παραδοσιακό».

paradosiako onthego

H “μοναδική υπόθεση” του Παραδοσιακό

Ποια είναι όμως τα ιδιαίτερα στοιχεία που κάνουν το Παραδοσιακό μοναδική υπόθεση στο σήμερα; Τα υλικά από τα οποία γίνονται καθημερινά εκατοντάδες γεύσεις. Γιατί; Διότι είναι:

  • Φρέσκα. Κάθε μέρα τα Παραδοσιακό τροφοδοτούνται με προϊόντα ημέρας, που γίνονται από τις πιο φρέσκες και διαλεχτές πρώτες ύλες.
  • Μοναδικά. Η αλυσίδα Παραδοσιακό διακρίνεται για τη συνεχή της έρευνα, με σκοπό την ανακάλυψη νέων, μοναδικών γευστικών απολαύσεων
  • Υγιεινά. Το όνομα του δικτύου αποτελεί για τους επισκέπτες του αδιαπραγμάτευτο όρκο στη διατήρηση της άριστης ποιότητας.
  • Ξεχωριστά. Αναζητούν διαρκώς τη μοναδικότητα, γι’ αυτό και φροντίζουν, ώστε να είναι καινοτόμοι και διαφορετικοί. Το Παραδοσιακό αποτελεί το brand, που οδηγεί με πάθος τους καταναλωτές σε αέναες συναρπαστικές γαστρονομικές εκπλήξεις!

paradosiako.sfoliates

Μια δεμένη, μεγάλη ομάδα

Τι θα ήταν τα πιο νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα αν δεν προσφέρονταν από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και προσφέρουν το καθετί με χαμόγελο; Τα Παραδοσιακό φροντίζουν, ώστε να έχουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους άρτια καταρτισμένα άτομα, που έχουν πάθος για τη δουλειά τους.

paradosiako.fresko

Καθημερινά, οι άνθρωποι αυτοί προσφέρουν αρμυρές και γλυκές γεύσεις σε νέους, φοιτητές, εργαζόμενους, περαστικούς, επιχειρηματίες κι οικογένειες γεύσεις που μυρίζουν αγάπη και πάθος!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ