Παραδοσιακό: Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στα στενά της Πλάκας

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Αυγούστου 2020
Παραδοσιακό: Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στα στενά της Πλάκας

Από τη συμπρωτεύουσα στην πρωτεύουσα και από την Πλατεία Αριστοτέλους στα στενά της Πλάκας. Η αλυσίδα καταστημάτων Παραδοσιακό , που αναπτύσσεται μέσω franchising, βρίσκει τη θέση της σε μία από της κομβικότερες τοποθεσίες στο κέντρο της Αθήνας και θέτει τις βάσεις για την επιτυχημένη επέκτασή της.

paradosiako xumoi salates franchise

Τα καταστήματα Παραδοσιακό δεν είναι μια απλή «υπόθεση» γρήγορης εστίασης. Είναι μια συνάντηση γευστικών επιλογών, που φέρνει πολύτιμα στοιχεία του παρελθόντος στον παρόν και τα μετατρέπει σε νόστιμες, φρέσκες και καινοτόμες προτάσεις.

Κάθε επιλογή στα Παραδοσιακό έχει άποψη, χαρακτήρα και δεν θα τη συναντήσεις πουθενά αλλού. Γιατί ακόμη και το σάντουϊτς, η μπουγάτσα κι ο καφές, παίρνουν gourmet διαστάσεις, ενώ οι αλμυρές και γλυκές προτάσεις γίνονται story για αφήγημα! Αμέσως η μαεστρία δημιουργικότητας δίνει τη θέση της στις αμέτρητες επιλογές, που μπορούν να σου σβήσουν την πρωινή λιγούρα, τη μεσημεριανή πείνα ή τη βραδινή ανάγκη για ένα ποτήρι κρασάκι κι ένα τόσο μοναδικό κοκτέιλ.

paradosiako sandwich franchise

Διαφορετικοί τύποι παραδοσιακό για τις ανάγκες της κάθε αγοράς

Τα καταστήματα του επιχειρηματικού μοντέλου της αλυσίδας franchise Παραδοσιακό απαντώνται σε διαφορετικές περιοχές και αγοράς και σε διαφορετικά μεγέθη, αλλά πάντοτε με την ίδια εξυπηρέτηση και ποιότητα.

Στα μεγάλα αστικά κέντρα, ο μικρότερος τύπος καταστημάτων Παραδοσιακό εξυπηρετεί ανθρώπους που επιθυμούν να φάνε κάτι στο χέρι ή να απολαύσουν στα γρήγορα τον καφέ τους. Στο ίδιο σημείο, οι παραγγελίες δεν σταματούν ποτέ, καθώς βασικές υπηρεσίες είναι το take away, το delivery και το σύντομο sit- in.

paradosiako katastima franchise

Από την άλλη, καταντήματα Παραδοσιακό θα συναντήσει κανείς και σε περιοχές με περισσότερη «άπλα». Εκεί θα δει κάποιους να κοντοστέκονται, να παίρνουν το snack και τον καφέ τους και να φεύγουν, αλλά κι άλλους να απολαμβάνουν τραγανιστές και πολύχρωμες σαλάτες, oat meals, λαχταριστά burgers ή λαυράκι με ριζότο σε πιο χαλαρούς ρυθμούς! Σε αυτόν τον τύπο καταστήματος, προστίθενται υπηρεσίες sit-in και catering, αυξάνοντας τα revenue streams και τις πηγές εσόδων του franchisee!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ