Overoll Croissanterie: Σε ανοδική πορεία με νέα καταστήματα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 31 Οκτωβρίου 2023
Overoll Croissanterie: Σε ανοδική πορεία με νέα καταστήματα

Δεν έχουν περάσει ούτε τρία χρόνια από το πρώτο εταιρικό κατάστημα Overoll Croissanterie στην οδό Πραξιτέλους στο κέντρο της Αθήνας και η γνωστή αλυσίδα κρουασάν μετρά πλέον 4 καταστήματα – με 2 ακόμα να ανοίγουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα Overoll συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία με νέα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αιγάλεω, ενώ σειρά έχουν η Νέα Σμύρνη και η Λευκωσία.

Τα νέα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αιγάλεω άνοιξαν ήδη τις πόρτες τους, ενώ τα καταστήματα σε Νέα Σμύρνη και Λευκωσία θα έχουν ανοίξει μέχρι το τέλος του χρόνου. Η γνωστή σε όλους πια croissanterie μοιράζεται με το ολοένα αυξανόμενο κοινό της τα κρουασάν, τον καφέ, αλλά και το πάθος γι’ αυτή την αγαπημένη συνήθεια.

overoll thessaloniki

4 νέα σημεία Overoll

Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 4 νέα σημεία Overoll! Με τελευταία άφιξη το Αιγάλεω, το Overoll Croissanterie ήρθε για να μυήσει και τα δυτικά προάστια στη σύγχρονη εκδοχή του γαλλικού croissant. Το νέο κατάστημα άνοιξε τη Δευτέρα 23/10 και το πιστό κοινό του το υποδέχθηκε με αγάπη.

Αλλά και στη Θεσσαλονίκη η υποδοχή ήταν τεράστια, με ουρές να σχηματίζονται ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του! Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του και, όπως φαίνεται και στα βίντεο που μοιράστηκε στα social media, ο κόσμος έσπευσε να το «αγκαλιάσει» από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η αγάπη του κοινού γίνεται δύναμη για νέα ξεκινήματα

Το Overoll είναι η πρώτη και κορυφαία αυθεντική croissanterie στην Ελλάδα, που επαναφέρει τη μαγεία του γαλλικού croissant στη σύγχρονη εκδοχή του. Το πρωτοποριακό concept εστιάζει στη δημιουργία ολόφρεσκων, ποιοτικών croissants και έχει κατακλύσει την Αθήνα –και όχι μόνο– με τα μοναδικά αρώματα και τις ολόφρεσκες δημιουργίες του.

Το Overoll Croissanterie συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό το Νοέμβριο του 2020, με το πρώτο εταιρικό κατάστημα στην οδό Πραξιτέλους, σημειώνοντας ουρές από ευχαριστημένους πελάτες που μοιράζονταν στα social media την αγάπη τους για το αυθεντικό croissant.

Προσαρμογή στα trends της αγοράς

Από την έναρξη λειτουργίας του, το Overoll Croissanterie έγινε το talk of the town και καθιερώθηκε ως το νέο viral στέκι της Αθήνας. Η μοναδική εμφάνιση των προϊόντων, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, η μοντέρνα συσκευασία και ο ινσταγκραμικός χώρος, εμπνέουν το κοινό του Overoll να μοιραστεί την εμπειρία του στα social media και να επιστρέφει διαρκώς για να δοκιμάσει τις νέες viral δημιουργίες.

Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll Croissanterie αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για είσοδο στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης.

Το σύστημα franchise Overoll Croissanterie αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επιχειρηματίες που θέλουν να εδραιωθούν στον κλάδο της εστίασης με ένα αποδεδειγμένο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, που προσφέρει:

• Διαρκή αύξηση της διείσδυσής του στο delivery, πρωτοστατώντας στο κανάλι της Wolt.
• Ισχυρή μέση απόδειξη που ξεπερνά τα 10€
• Ανανέωση προϊόντων με βάση ετήσιο calendar και εισαγωγή νέων κατηγοριών, εξασφαλίζοντας την ενίσχυση και τη διάρκεια των πωλήσεων. (Valentine’s Day, office pack, breakfast box κ.α.)
• Δομή υψηλής παραγωγικότητας και ελεγχόμενων εξόδων. Διαμορφώνει συνθήκες ευκολίας στην εύρεση και διατήρηση προσωπικού, καθώς δεν απαιτείται εξειδίκευση.
• Κεντρικό σύστημα παραγωγής και συνεχούς τροφοδοσίας, εκπαιδευτικό κέντρο, απλό ελεγχόμενο λειτουργικό μοντέλο σε μία βάρδια.
• Διαχρονικότητα και κερδοφορία με ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, σιγουριά και ευκολία διαχείρισης.
• Διαχρονικές αποδόσεις, ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τον franchisee, διασφαλίζοντας προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll Croissanterie αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για είσοδο στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης. Ο πρωτοποριακός και διαδραστικός χαρακτήρας του, σε συνδυασμό με την προσεκτικά σχεδιασμένη δομή των καταστημάτων, δημιουργούν μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση franchise με διαχρονική δυναμική και υψηλά περιθώρια κέρδους για τον νέο franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OVEROLL CROISSANTERIE