«Όταν τρώμε Mailo’s δεν μιλάμε»: Νέα καμπάνια του Mailo’s The Pasta Project σε συνεργασία με τη Wolt

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Νοεμβρίου 2022
«Όταν τρώμε Mailo’s δεν μιλάμε»: Νέα καμπάνια του Mailo’s The Pasta Project σε συνεργασία με τη Wolt

Το «Mailo’s The Pasta Project», το πλέον αγαπητό και επιτυχημένο franchise και παράδεισος των pasta lovers, που μας σύστησε την κατηγορία της fresh pasta συνεχίζει να επενδύει στην επιτυχημένη επικοινωνιακή στρατηγική του, εγκαινιάζοντας μια νέα, πολυκάναλη καμπάνια σε συνεργασία με την γνωστή πλατφόρμα διανομής φαγητού, Wolt.

Με κύριο μήνυμα «Όταν τρώμε Mailo’s δεν μιλάμε», η νέα καμπάνια της εταιρείας βρίσκεται στον «αέρα» και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, ενεργοποιεί την κοινότητα πιστών πελατών και ενισχύει το awareness στις περιοχές που δραστηριοποιείται. Ταυτόχρονα, η εταιρία επικεντρώνεται και σε νέες περιοχές και αναδεικνύει τα οφέλη της πρότασης, για τον καταναλωτή, για ένα φρέσκο, απολαυστικό και κατάλληλο για διάφορες περιστάσεις γεύμα που παραδίδεται γρήγορα.

Η νέα καμπάνια του Mailo's The Pasta Project σε συνεργασία με τη Wolt

Έντονα χρώματα που αναδεικνύουν την μοντέρνα συσκευασία του Mailos The Pasta Project

Η ευφάνταστη καμπάνια, που γίνεται σε συνεργασία με την Wolt, έχει ως κύριο στόχο να ενημερώσει τους πιστούς πελάτες των καταστημάτων, ότι μπορούν να παραγγείλουν όλα τα αγαπημένα προϊόντα του μενού αποκλειστικά από τον κατάλογο της Wolt, η οποία με τη σειρά της θα τα παραλάβει και θα τα μεταφέρει απευθείας στην πόρτα τους.

Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνει η καμπάνια της Wolt αναδεικνύουν το έντονο, κόκκινο χρώμα της ξεχωριστής συσκευασίας, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν ένα δείγμα από τα ολόφρεσκα ζυμαρικά σε τρία είδη (rigatoni, casarecce και campanelle) που και τις ανάρπαστες βελούδινες signature σάλτσες του ευφάνταστου μενού του Mailo’s The Pasta Project. Οι πελάτες των καταστημάτων μπορούν πλέον να απολαύσουν τα χειροποίητα ζυμαρικά που προσφέρονται σε γενναιόδωρες μερίδες – ικανές να χορτάσουν και τους πιο απαιτητικούς – με μια απλή παραγγελία, η οποία θα παραδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την φρεσκάδα των γευμάτων.

Η καμπάνια τρέχει στο ραδιόφωνο, καλύπτοντας πλήρως επιλεγμένες περιοχές όπου το σύστημα franchise διεισδύει, (16 εν λειτουργία σήμερα στην Αθήνα και άλλα 6 σε διαδικασία ανοίγματος μέχρι τα τέλη του έτος, 3 σε περιφερειακές αγορές, 2 στην Κύπρο), καθώς και σε 70 στάσεις λεωφορείων και αποτελείται από video και διαφημιστικά banners.

Το δίκτυο franchise του Mailo’s The Pasta Project συνεχίζει να μεγαλώνει

Παρουσιάζοντας το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, η πρόταση franchise του Mailo’s The Pasta Project αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση. Επιπλέον, εξασφαλίζει στον franchisee υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Το Mailo’s The Pasta Project είναι ο πρωταθλητής στην αγορά των online aggregators, πρωτοστατώντας σε μια αγορά που διαρκώς μεγαλώνει. Η επίτευξη όλων των παραπάνω εξόπλισε το Mailo’s με μια δυναμική στρατηγική ανάπτυξη σε επιλεγμένες αγορές, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο για τους franchisees.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
MAILO’S THE PASTA PROJECT