Ολοκληρώνεται η κατασκευή του 2ου εκπαιδευτηρίου εν-τάξη στη Νέα Ζωή Περιστερίου

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Ιανουαρίου 2021
Ολοκληρώνεται η κατασκευή του 2ου εκπαιδευτηρίου εν-τάξη στη Νέα Ζωή Περιστερίου

Ολοκληρώνονται με επιτυχία οι εργασίες για τη δημιουργία του δεύτερου εκπαιδευτηρίου εν-τάξη στη Νέα Ζωή, στο Περιστέρι, στην οδό Μάρνης 67. Το σύγχρονο, ισόγειο κτίριο θα εξοπλιστεί με διαδραστικούς πίνακες ώστε να προσφέρει τα εκπαιδευτικά προϊόντα των ξένων γλωσσών αλλά και της μέσης εκπαίδευσης.

Επίσης, οι ευάερες, φωτεινές αίθουσες σε συνδυασμό με τον προαύλιο εξωτερικό φυλασσόμενο χώρο καθιστούν τις συνθήκες ιδανικές για τη διδασκαλία μικρών ηλικιών. Το εκπαιδευτήριο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει άμεσα μετά την άρση του lockdown.

en-taksi-franchise-ksenes-glosses-nea-zoi-peristeriou

Το δίκτυο εν-τάξη αριθμεί συνολικά 12 εκπαιδευτήρια σε Αττική, Κοζάνη και Λάρισα και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία μέσω συνεργασιών franchise. «Η εκπαίδευση των συνεργατών – franchisees αποτελεί για εμάς βασική παράμετρο για την επιτυχημένη πορεία των εκπαιδευτηρίων του δικτύου», αναφέρει ο Γιώργος Τερζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των εν-τάξη.

en-taksi-frontistirio-franchise

Ο νέος συνεργάτης των εν-τάξη εκπαιδεύεται στην ορθή χρήση των εκπαιδευτικών προϊόντων που προσφέρει ο Όμιλος, καθώς και στον γενικό τρόπο λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων, τόσο από την σκοπιά του γονέα όσο και από την σκοπιά του διευθυντή σπουδών. Τέλος, θεωρείται απαραίτητο να αποκτήσει σαφή εικόνα για την αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. «H εκπαίδευση κάθε συνεργάτη- franchisee αποτελεί μια διαρκή εξελισσόμενη διαδικασία στον Όμιλό μας, διότι ως εκπαιδευτικοί γνωρίζουμε ότι η μετάδοση της γνώσης αλλά και η υιοθέτησή της χρειάζεται χρόνο, υπομονή και επιμονή», συμπληρώνει ο κ. Τερζάκης.

Πρωταρχικό μέλημα του Ομίλου εν-τάξη είναι η συσπείρωση και η προσαύξηση σε αριθμό μαθητών των ήδη υφισταμένων εκπαιδευτηρίων. Από εκεί και έπειτα, στόχος είναι όμοροι δήμοι σε περιοχές όπου υπάρχουν ήδη εκπαιδευτήρια εν-τάξη. Ακόμα, η Εύβοια,  η Πελοπόννησος και η Θεσσαλονίκη αποτελούν στόχους άμεσης ανάπτυξης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
ΕΝ-ΤΑΞΗ