Οι Κουλουράδες φθάνουν στη Ζάκυνθο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Μαρτίου 2023
Οι Κουλουράδες φθάνουν στη Ζάκυνθο

Οι Κουλουράδες συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς το αναπτυξιακό τους πλάνο, με τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στη Ζάκυνθο (Αλέξ. Ρωμά 65) που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του, το αμέσως επόμενο διάστημα. Έτσι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά την ευρεία γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, με πρώτο και κύριο το κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Μεγαλώνει, λοιπόν, ακόμα περισσότερο η οικογένεια  για τους Κουλουράδες, που καταφέρνουν να ισορροπούν μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου, έτσι ώστε να φτιάχνουν πρωινό για όλες τις προτιμήσεις. Παράλληλα η εταιρεία έχει θέσει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, προσφέροντας παραδοσιακές γεύσεις (απλό κουλούρι Θεσσαλονίκης), καθώς επίσης και παραλλαγές αυτών (γεμιστά κουλούρια με μήλο και κανέλα, σοκολάτα και αγριοκέρασο, κρέμα τυρί και πολλά άλλα).

Στο μεταξύ, εκτός από την επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, το δίκτυο Κουλουράδες πέτυχε να έχει αποτελεσματική διείσδυση σε ξένη χώρα και γι’ αυτό του απονεμήθηκε το βραβείο Comprehensive Foreign Market Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Η ανάπτυξη ενός δικτύου στη διεθνή αγορά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική, που όμως υπερβαίνει τις τακτικές κινήσεις στην πορεία ενός δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ