Οι εθιστικές μυρωδιές του Mon Kooloor έφτασαν στην Ρόδο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Ιουνίου 2021
Οι εθιστικές μυρωδιές του Mon Kooloor έφτασαν στην Ρόδο

Γέμισε σουσαμένιες μυρωδιές το νησί των ιπποτών στα εγκαίνια του νέου κατάστηματος  Mon Kooloor στη Ρόδο. Σε έναν από τους πιο πολυσύχνατους δρόμους του νησιού ανοιξε το νέο εργαστήρι της Νο1 αλυσίδας κουλουριών στην Ελλάδα  όπου και υποδέχτεικε τους ντόπιους και τους τουρίστες.

Το Mon Kooloor ξεκίνησε την ανάπτυξη μέσω franchising από  2019 και πολλοί αμέσως έδειξαν το ενδιαφέρον να φέρουν το δημοφιλές brand στην περιοχή τους. Σήμερα το δίκτυο Μon Kooloor αριθμεί πάνω από 30 σημεία σε Αθήνα, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Κοζάνη, Δράμα και Ρόδο. Εδραιώνοντας τη δυναμική της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη σε διαθέσιμες περιοχές.

mon kulur rodos

Ιδανική πρόταση για franchising

Το Mon Kooloor, παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο, που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και βασίζεται σε διαχρονικά προϊόντα, οδηγώντας τους franchisees του σε ταχεία και μακροχρόνια επιτυχία.

Οι νέοι συνεργάτες γνωρίζουν πως με το Mon Kooloor αποκτούν μία επιχείρηση που δουλεύει και είναι αποδοτική σε κάθε συνθήκη. Για αυτό το λόγο ακόμα το δίκτυο Mon Kooloor συνέχισε την εντυπωσιακή του ανάπτυξη. Εδραιώνοντας τη δυναμική της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη σε διαθέσιμες περιοχές.

mon kulur 11

Εύκολο και γρήγορο άνοιγμα για κάθε νέο Mon Kooloor

Η μεγάλη επιτυχία της πρότασης franchise του Mon Kooloor έγκειται στην απλοποίηση των διαδικασιών ανοίγματος κάθε νέου καταστήματος του δικτύου. Η μητρική εταιρεία σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων THE FRANCHISE CO. έχει μετατρέψει το άνοιγμα κάθε νέου franchise καταστήματος μια fast start-up και easy opening υπόθεση. Ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ο νέος συνεργάτης θα αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο «ζυμωτήριο» της επιτυχίας, δηλαδή στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης του νέου καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR