Οι αποκλειστικές συνεργασίες του CUP&GO προς όφελος του franchisee

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Νοεμβρίου 2020
Οι αποκλειστικές συνεργασίες του CUP&GO προς όφελος του franchisee

To CUP&GO πρεσβεύει ό,τι ακριβώς μαρτυρά και το όνομά του. Ποιοτικά ροφήματα και λαχταριστά σνακ για ένα γρήγορο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Δηλαδή, αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής αλλά και ο επενδυτής, συστήνοντάς μας την ευέλικτη επιχειρηματική πρόταση εν… κινήσει.

cup-and-go-franchise-kantina

Η ομάδα του CUP&GO έχει μεριμνήσει ώστε οι συνεργάτες της να προμηθεύονται τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Οι ιδρυτές του διαθέτουν αποκλειστική συνεργασία με την ιταλική εταιρεία καφέ Bianco, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά για περισσότερα από 100 χρόνια. Επίσης, διατηρούν ήδη δύο καταστήματα εστίασης και δική τους παραγωγή φρέσκιας μπύρας, αποδεικνύοντας στην πράξη πως οι καλές συνεργασίες είναι οι άσσοι στο μανίκι τους από τις οποίες σαφώς και επωφελείται ο franchisee.

O συνεργάτης εμπλουτίζει την προϊόντική γκάμα της επιχείρησής του, προσθέτοντας ποιοτική, θρεπτική, αφιλτράριστη μπύρα, με ελάχιστο κόστος, οι οποία μάλιστα πωλείται ως ξεχωριστό προϊόν. Η Johnnie’s Beer προέρχεται από παραγωγούς της Δράμας και η βυνοποίηση γίνεται στη Ζυθοποιία της Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό κριθάρι.

cup-and-go-franchise-estiasi-bus

Ο συνεργάτης έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει είτε το δικό του φυσικό κατάστημα, είτε ένα «κινούμενο» CUP&GO. Ουσιαστικά, με χαμηλή επένδυση αποκτά ένα σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό λεωφορείο 12 μέτρων, το οποίο τοποθετεί σε όποια περιοχή επιθυμεί, δημιουργώντας το δικό του success story στην αγορά της εστίασης. Το κινούμενο CUP&GO μπορεί να στηθεί, σε τουριστικές περιοχές, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, σε βιομηχανικές περιοχές, ακόμα και έξω από μεγάλα πολυκαταστήματα. Οποιοδήποτε σημείο αποτελεί πέρασμα, γίνεται αυτομάτως ιδανικό για το CUP&GO! Επιπλέον, ο franchisee έχει το εξής προνόμιο. Ανάλογα την εποχή, να μετακινεί το πολυτελές λεωφορείο του σε περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα, αυξάνοντας την κερδοφορία του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
CUP&GO