Οι απανταχού pasta lovers δημιουργούν ουρές έξω από το Mailo’s!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτωβρίου 2020
Οι απανταχού pasta lovers δημιουργούν ουρές έξω από το Mailo’s!

Αχνιστές μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες μας ταξιδεύουν γευστικά στις ιταλικές τρατορίες, μέσα από το Mailo’s The Pasta Project, παντρεύοντας τη «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας με τη street food κουλτούρα! Όλος αυτός ο… σαματάς γίνεται κάπου στο Κολωνάκι επί της Πατριάρχου Ιωακείμ, όπου συναντάς ουρές μακαρονάδων από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ…

mailos-the-pasta-project-franchise

Signature συνταγές με τα καλύτερα υλικά

Το Mailo’s Τhe Pasta Project δίνει σε ένα πιάτο τόσο οικείο και καθημερινό μια gourmet διάσταση. Είναι η «μαστοριά» της κουζίνας του Mailo’s. Είναι οι πρωτότυπες signature συνταγές. Είναι τα ποιοτικά υλικά, που με μεγάλη φροντίδα επιλέγει η ομάδα του Mailo’s από τους καλύτερους προμηθευτές. Semolina από την Ιταλία, κοτόπουλα από αξιόπιστους Έλληνες παραγωγούς και ιταλική παρμεζάνα 16μηνης ωρίμανσης, είναι μόνο μερικά από τα εκλεκτά υλικά στην κουζίνα του Mailo’s.

mailos-the-pasta-project-estiasi

Ο επισκέπτης του Mailo’s έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη νοστιμιά της ιταλικής κουζίνας σε ένα γευστικό «ταξίδι» που του εντυπώνεται στη μνήμη του και τον προσελκύει ξανά και ξανά. Μιλώντας για ταξίδια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους υποψήφιους franchisees, καθώς η επένδυσή τους στο Mailo’s  Τhe Pasta Project ισοδυναμεί με την έναρξη ενός μεγάλου ταξιδιού σε έναν κόσμο με έντονη «γεύση».

mailos-franchise-making-pasta

Τι κερδίζει ο franchisee;

Ανεξάρτητα από το αν έχεις εμπειρία στον χώρο της εστίασης, η επένδυση στην πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια έξυπνη επιχειρηματική επιλογή, καθώς:

  • Γίνεσαι μέλος μιας κοινότητας με φανατικό κοινό.
  • Αποκτάς φήμη και κύρος.
  • Απολαμβάνεις ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.
  • Δραστηριοποιείσαι σε μία επιχείρηση με υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Mailo’s The Pasta Project, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT