Ο ψηλότερος τοίχος ζαχαρωτών της Ευρώπης γράφει Hans & Gretel!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Ιανουαρίου 2019
Ο ψηλότερος τοίχος ζαχαρωτών της Ευρώπης γράφει Hans & Gretel!
hans gretel franchise

Ποιος είπε ότι τα ζαχαρωτά σπίτια παίρνουν μορφή μόνο στα όνειρα και στα παραμύθια;  Το πιο γλυκό και παραμυθένιο concept του Hans & Gretel ζωντανεύει στο «The Mall Athens», παρουσιάζοντας τον μεγαλύτερο τοίχο από ζαχαρωτά και λιχουδιές σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Το μαγικό μονοπάτι βγάζει σε ένα χρωματιστό τοπίο στο Mall που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους. Τυλιγμένο σε μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων, το sweet & candy franchise spot προσκαλεί σε παραμυθένιες, γλυκιές περιπέτειες, που «κολάζουν» κάθε ουρανίσκο. Σοκολατένιοι και ζαχαρωτοί πειρασμοί, σε συσκευασίες που φέρουν την επωνυμία του παραμυθένιου brand, «ταΐζουν» όλες τις παιδικές μας αναμνήσεις και μας ζητούν να επισκεφθούμε κάθε σημείο Hans & Gretel  ξανά και ξανά.

hans gretel franchise

Παραμυθένιος προορισμός – ευέλικτη συνεργασία

Με ευέλικτη μορφή καταστημάτων τα Hans & Gretel μπορούν να «σταθούν» παντού. Ο συνεργάτης – franchisee καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε 5 τύπους καταστημάτων και να επιλέξει το δικό του, με βάση την περιοχή στην οποία σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί. Σε τουριστικές περιοχές, δρόμους με μεγάλες ροές περαστικών, malls και κεντρικά σημεία παντού τα Hans & Gretel γίνονται παραμυθένιος προορισμός.

hans gretel franchise

Το franchising στο Hans & Gretel γίνεται μαγικά! Τα χρηστικά και απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας καταγράφουν και τυποποιούν όλες τις διαδικασίες ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή διαχείριση του καταστήματος. Ο υποψήφιος συνεργάτης θα ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση γεμάτη χρώμα, παραμυθένιο άρωμα και καθημερινά χαμόγελα, έτοιμα να μοιραστούν στους επισκέπτες.

Σε ένα περιβάλλον δομημένο και οργανωμένο, τόσο ο franchisee, όσο και το προσωπικό του καταστήματος λαμβάνουν πλήρη εκπαίδευση από τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας κι έτσι, το κατάστημα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία μόλις μέσα σε 2 μήνες.

Για να γίνεις ο επόμενος μαγικός κρίκος στην αλυσίδα Hans & Gretel δες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL